UFC 141
Napisano Ponad rok temu
(moze nie usuna filmiku)
LESNAR VS OVEREEM
mam nadzieje, ze skonczy sie gdzies w 2 rundzie, bo w 3 to juz pewnie beda sapac i dyszec i ledwo sie ruszac.
no i WAR REEM!
jakies 350kg w oktagonie om nom nom. big boys coming out to play
diaz vs cerrone
tez moze byc ciekawe, ale kto by sie takimi kurduplami przejmowal?
Napisano Ponad rok temu
Długo czekałem na tą walkę i oby było warto
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW
ktos wie jakie alistair ma pochodzenie? od czego on taki ćorny? bo matka jest biała, przypuszczalnie holenderka
Napisano Ponad rok temu
Tak btw, jak to wyliczyles? Mi wychodzi ze 120 Overeem i 120 Lesnar = 240 kg. Hmm chyba ze doliczyles sedziego 110kg Johna McCarthy'ego To by sie zgadzalo chyba jakby go do tej walki wzieli hrhr
Napisano Ponad rok temu
obliczylem to na podstawie 3h snu ale dzieki za wykombinowanie sposobu, zeby pasowalo
Tak btw, jak to wyliczyles? Mi wychodzi ze 120 Overeem i 120 Lesnar = 240 kg. Hmm chyba ze doliczyles sedziego 110kg Johna McCarthy'ego To by sie zgadzalo chyba jakby go do tej walki wzieli hrhr
lesnara mysle nie wolno lekcewazyc, ale mam nadzieje, ze rozmiar i sila overeema sa na rownym poziomie i bedzie w stanie zneutralizowac obalenia i obije go w stojce, ew jakby odwrocil jakas probe obalenia i submission, to by bylo bardzo milo. i nie zapominajmy o roznicy w doswiadczeniu.
Perun Srogi, jamaican mon.
Napisano Ponad rok temu
BTW
ktos wie jakie alistair ma pochodzenie? od czego on taki ćorny? bo matka jest biała, przypuszczalnie holenderka
Wikipedia mówi: Overeem was born on May 17, 1980 in the London Borough of Hounslow, England.[8][9] to a Jamaican father and Dutch mother.
Napisano Ponad rok temu
Jestem za Overeemem ale coś mnie się zdaje, że jak ma coś zdziałać w ufc to jeszcze nie teraz. Raczej Lesnar wymłotkuje go.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mysle ze walka bedzie wygladala podobnie do tej z Carwinem...
tylko teraz Alistar zostanie szybko sprowadzony na glebe i poddany np. jakims trojkatem rekami..
ps.
naprawde sadzicie ze Lesnar bedzie z nim walczyl w stojce przez 5 rund?? :roll: :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:roll:a gdzie w tej walce byla ta zabojcza technika i sila ciosow mistrza K-1??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No spoko, a teraz wstaw gify jak Overeem trafiał ; ):roll:a gdzie w tej walce byla ta zabojcza technika i sila ciosow mistrza K-1??
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
5 rund nie dotrwają, któryś pierwszy zacznie dyszeć i drugi to wykorzysta... no ale to pesymistyczny przypadek. To raczej powyżej 3 rundy nie pójdzie
Napisano Ponad rok temu
moim zdaniem Alistaira stojka jest troche przeceniana (w K-1 nawet w finale jak walczyl z Badrem Harim, czy innymi, to wygrywal bo on byl przynajmniej 20 kilo ciezszy niz najciezszy tam), zadnej finezyjnej techniki to ubereem nie pokazal. chowal sie za to swoja troche taka nieproadna garda i bil mocnymi ciosami jak sie badr wypsztykal
polemizowac nie bede bo jesli idzie o stojke to nie czuje sie jakos mega kompetentny ale jesli potrafisz garda i mocnymi ciosami wygrac grand prix k1 to na lesnara wystarczy
Napisano Ponad rok temu
ja jestem zapewne wiekszym ignorantem w stojce niz ty, ale okiem laika patrzac alistair nie ma technicznej dobrej stojki, wie jak wykorzystac swoje gabaryty no i zapewne pare jakichs tam dobrych combo z holandii potrafi (typu prosty sierp i bombowy lokings na udo). Lesnar to w lata swietlne takiej stojki miec nie bedzie
ciekawi mnie jak alistair poradzi sobie z zapasami lesnara (aczkolwiek on chyba tych zapasow tez jakichs super finezyjnych nie ma, velasquez sporo od niego lzejszy pokazal jak technika moze lesnara zniszczyc w klinczu)
Napisano Ponad rok temu
No spoko, a teraz wstaw gify jak Overeem trafiał ; ):roll:a gdzie w tej walce byla ta zabojcza technika i sila ciosow mistrza K-1??
5 rund nie dotrwają, któryś pierwszy zacznie dyszeć i drugi to wykorzysta... no ale to pesymistyczny przypadek. To raczej powyżej 3 rundy nie pójdzie
jezeli chodzi o czyste trafienia Overeema, to taki gif. ciezko znalezc... ;-)
zdecydowana wiekszosc strawia na Alistara,a ja wam mowie ze Lesnar wygra i nie widze innej opacji dla UFC.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Łukasz "Juras " Jurkowski w Bytomiu
- Ponad rok temu
-
taka walka...
- Ponad rok temu
-
Shinken shobu (kyokushinkai)
- Ponad rok temu