Organizacja WTKA
Napisano Ponad rok temu
Impreza ciekawa, ale organizacja basz kulała. Mimo wysokiego wpisowego 30 EU, nagrody cieeeeeenizna. WIecie może coś więcej na ten temat?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taka olimpiada sportów walki. Łącząca a nie dzieląca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi się idea podoba.
Taka olimpiada sportów walki. Łącząca a nie dzieląca
Organizacje kickboxingu takie jak ISKA, WAKO, WKA robia dokladnie tak samo. Startowac mozesz w czym chcesz, od form z muzyka, do mma. Chlopakow z mojego klubu tez wysylam na zawody ISKA ale w K1, w koncu pazdziernika jedziemy na ME do Wloch. Mimo to ogladajac taka "olimpiade" sportow walki gdzie miedzy fighterami ktorzy zeby dostac medal musza wypruc z siebie flaki sa baby wystepujace w kategorii "kata ze wstazka" to mam mieszane uczucia.
PS Laserku kochany czekam na maila...
Napisano Ponad rok temu
Czyżby nawiązywał się jakiś romans na forum ;-)PS Laserku kochany czekam na maila...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chlopakow z mojego klubu tez wysylam na zawody ISKA ale w K1, w koncu pazdziernika jedziemy na ME do Wloch.
ISKA czy WTKA? Końcem października ja również wybieram się do Włoch na mistrzostwa świata WTKA. Zastanawiam się jaki może być tam poziom w knockdown.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli jedziesz na turniej to czemu nie wybierzesz czegos "powazniejszego" np. British Open w Crawley (byl w ostatnia sobote) Holland Oyama Cup w Rotterdamie, Diamont Cup w Antwerpii (nie bedziesz musial pytac nikogo o poziom ;-) jest wysoki zwlaszcza ze startuja rosjanie) Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
CROSSFIT ... TMT ...
- Ponad rok temu
-
Shido-Liga XVI Edycja Łódź
- Ponad rok temu
-
Mas Oyama Combat Kyokushin Jutsu
- Ponad rok temu
-
Royama, Arneil, Hollander i kilku innych jak KWU
- Ponad rok temu
-
GASSHUKU OKINAWAN GOJU-RYU KARATE DO
- Ponad rok temu
-
Seminarium Uechi-Ryu
- Ponad rok temu
-
Katsuya Yamashiro z Okinawy w TARNOWSKICH GÓRACH 25.10.2011
- Ponad rok temu
-
Skręty ciała i praca nóg w technikach karate (i nie tylko).
- Ponad rok temu
-
Pinian Sono Ni Bunkai shihan Nick DaCosta 6 th Dan
- Ponad rok temu
-
Metodyka - jednostka treningowa
- Ponad rok temu