Mam wrażenie, że niedokładnie czytasz inne foranigdzie na forum ludzie tak nie jada po sobie jak w dziale "karate"

Napisano Ponad rok temu
Mam wrażenie, że niedokładnie czytasz inne foranigdzie na forum ludzie tak nie jada po sobie jak w dziale "karate"
Napisano Ponad rok temu
No wiesz trening karate w europejskiej cywilizacji to rekreacja, a my PRAWDZIWI karatecy musimy przecież gdzieś rozładować swoją energię i zaspokoić pragnienie bycia pod wpływem adrenaliny Laughing Wink Rolling Eyes
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja nie lubię "zamiast"...o czymkolwiek byłaby mowa :wink:No wiesz trening karate w europejskiej cywilizacji to rekreacja, a my PRAWDZIWI karatecy musimy przecież gdzieś rozładować swoją energię i zaspokoić pragnienie bycia pod wpływem adrenaliny Laughing Wink Rolling Eyes
kiedys jak jeszcze cwiczylem KK moj stary sensei zawsze mawial ze jak rozpiera mnie energia poza treningami to mam walnac sobie 100 seiken![]()
Napisano Ponad rok temu
A ja nie lubię "zamiast"...o czymkolwiek byłaby mowa :wink:
Napisano Ponad rok temu
Heh, na forum aikido zajrzyj, kolego. :wink:czemu w Was karatekach jest tyle agresji ?
nigdzie na forum ludzie tak nie jada po sobie jak w dziale "karate", brakuje Wam czegos ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu