wygodny ochraniacz na krocze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli tak... to pozostaje jeszcze pytanie w jakim rozmiarze (bo są co najmniej 3) - sam przyznam że jak qpiłem sobie pierwszy u Tajców to myślałem że oszaleje ("miska" naprawdę była za mała).
Od "L" wzwyż powinno być ok (należy pamiętać że to rozmiarówka azjatycka zatem lepiej celować w max rozmiar - za duża "micha" lepsza od za małej
Napisano Ponad rok temu
Czy te typowo tajskie dobrze sie sprawdzaja? Jak patrze na nie w necie, wydaje sie, ze taki ochraniacz "na sznurkach" nie bedzie sie dobrze trzymal na miejscu? Czy tez uzywasz go razem z jakims bawelnianym supporterem? Kupowales jakis firmowy czy no name?
Napisano Ponad rok temu
WAŻNE
Należy MOCNO zaciągnąć sznurki - szczególnie ten który idzie przez pośladki (czyli robi Ci coś... w stylu "stringów"
Niemniej nie raz na treningu przypadkiem wyłapałem na ochraniacz i bez niego byłoby bardzo kiepsko.
Czy NoName czy Firmowy - to przyznam że niewielka różnica. Ja qpiłem MTG ale to dlatego że byłem na campie gdzie był łatwo dostępny.
Ochraniacz METALOWY, obszyty skórą - żadnych gąbek, materacy, bawełny czy czegoś innego. Ma mocno opierać się o kości w pachwinie i to jest cały sekret.
UWAGA ! - jak zawiążesz za słabo to możesz mieć poważny problem bo micha będzie latać lewo prawo i może zadziałać jak gilotyna. Dalszy ciąg możesz dopisać sobie sam
Reasumując to zainwestuj w takie rozwiązanie, mocno zwiąż i możesz być pewien że przy trafieniu jest szansa że zaboli ale na uszkodzenie szanse są małe a o to przecież chodzi
Napisano Ponad rok temu
Mam shock doctor
też mi się wydaje, że jest to dobre rozwiązanie, wielu ludzi których znam sobie chwali ochraniacze tego typu, ważne jest żeby coś było dla nas wygodne, a to już są akurat indywidualne preferencje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
WITALIJ KLICZKO vs ODLANIER SOLIS
- Ponad rok temu
-
Marek Piotrowski wyróżniony 4 Danem
- Ponad rok temu
-
Profiliga YOUNGBLOOD 4
- Ponad rok temu