NIKO PUHAKKA Seminarium w Lublinie
Napisano Ponad rok temu
gosciem klubu K1center w Lublinie bedzie Fin NIKO PUHAKKA
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Plan seminarium: 2 treningi no gi (MMA)
Niedziela 20.03 godz. 13.00-14.30 oraz 15.30-17.00
Koszt seminarium:
- calosc– 60PLN
- polowa– 40PLN
Seminarium jest typu otwartego, więc zapraszamy wszystkich zainteresowanych (liczba miejsc ograniczona)
wszelkie informacje pod nr telefonu :
796623364
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem po co takich ludzi w naszym kraju dotkniętym tą zbrodniczą ideologią promować....
Napisano Ponad rok temu
Jako dyżurny lewak i "antyf" tego forum proponuję Ci w tematach stricte sportowych pisać tylko o sporcie.
Napisano Ponad rok temu
a nie wyklad na temat pogladow Niko jesli jestes Kasiu zainteresowana takim wykladem to prosze skontaktowac sie z Niko i zoorganizowac takie spotkanie u siebie…jesli chce to udostepnie jego dane kontaktowe na priv…
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wywiad z Niko...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to może koledzy poczytajcie to:
A Berezowski to chyba nawet szanowany człowiek w środowisku :roll:
Droga Kasiu!
Kogo obchodzi to jakie poglądy ma zawodnik? On nie przyjechał do Polski ganiać za Żydami i Słowianami, tylko walić w morde Maćka. Zresztą to, że mimo swoich poglądów, których nie chce się wypierać, założył rasha świadczy o nim dobrze. Jako zawodnik na pewno ma coś do zaoferowania tym, którzy przyjdą na to seminarium i pewnie będą z niego zadowoleni, i zrobią sobie wspólne zdjęcie.
Zabronione konstytucją... wątpię, by ukarali go nawet grzywną, bo jego postawa jest wybitnie neutralna, przynajmniej w Polsce, a takie artykuły Pana Berezowskiego szkodzą wizerunkowi KSW i MMA w Polsce i trochę mnie to dziwi, bo on wcale nie pisze dla fuck' tu czy innego kurestwa.
A Martin z Maciejem zrobili doskonałą galę, jak w Pride, z doskonałą oprawą, by jakiś 'dziennikarzyna' napisał, że zapraszają faszystów i ukrywają ich tatuaże.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest to logo neofaszystowskiej wytwórni płytowej STRONG SURVIVE
Panowie nie dajcie sobie mydlić oczu. Strong survive wydaje takie zespoły jak:
m.in. Honor, The Gits, Kolovrat, Odwet 88. Są to gatunki RAC, SS, NSBM itp. zauważcie jakie są nazwy CD itp nap Kolovratu "Hail Russia".
Prosze was bardzo nie trzymajcie się tak kurczowo wersji ze jest to seminarium czysto sportowe. Mam nadzieję ze dałam Wam dowód, że coś tu jest nie tak
Napisano Ponad rok temu
Dzięki za oswiecenie, możesz już iść.
Napisano Ponad rok temu
PS: Szkoda, że poprzedni wątek Kasi o swastykach został przeniesiony do knajpy, bo choć się w nim aktywnie wypowiedziałem to nawet tego przeczytać nie mogę teraz na nowo
Napisano Ponad rok temu
Ależ oczywiście, przecież co najmniej 25% czasu treningów będzie poświęcone na wykłady promujące ideologię faszystowską.Prosze was bardzo nie trzymajcie się tak kurczowo wersji ze jest to seminarium czysto sportowe. Mam nadzieję ze dałam Wam dowód, że coś tu jest nie tak
Kaśka, lepiej idź sobie i zajmij się czymś pożytecznym...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proszę tematy polityczne wynieść do knajpy a tu poruszać tylko kwestie dotyczące treningów grapplingowych.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
7 MP ADCC Submission Fighting
- Ponad rok temu
-
Nowe czarne pasy w Polsce
- Ponad rok temu
-
III Memoriał Helio Gracie
- Ponad rok temu