Trener Slawomir Pacholak nie zyje
Napisano Ponad rok temu
Z przykrością informujemy, że dnia 26 grudnia 2010, trener Sławomir Pacholak, zginął w wypadku samochodowym pod Rzeszowem. W najbliższym czasie poinformujemy o dacie uroczystości pogrzebowych. Pogrążamy się w głębokim smutku...[*]
Napisano Ponad rok temu
...i nagle okazuje się, że nie ma do czego wrócić po Świętach. Duża strata nawet nie dla judoków, ale dla polskiej młodzieży i studentów, bo to była stara szkoła, z zasadami, prawdziwy wychowawca.
Napisano Ponad rok temu
[ * ] [ * ] [ * ]
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=78261
Użytkownicy polecili mi trenera Pacholaka i na te zajęcia też się zapisałem. Mogę śmiało stwierdzić że treningi z trenerem Pacholakiem to jedno z najfajniejszych doświadczeń w moim życiu. Było tam ciężko, a jednocześnie zabawnie. Rozwijałem swoje umiejętności, ale wszystko było w atmosferze zabawy i przyjaźni.
Nie będzie przesadą gdy powiem że był to zaszczyt móc uczęszczać na treningi trenera Pacholaka, jeździć z nim na obozy i zawody. Uważam się za szczęściarza że trafiłem na takiego fajnego trenera judo. Niech spoczywa w spokoju.
Napisano Ponad rok temu
Polska pod tym względem jest curiosum na skalę światową.
Napisano Ponad rok temu
Znowu śmierć w wypadku samochodowym, a dróg dalej nie potrafimy zbudować ...
Polska pod tym względem jest curiosum na skalę światową.
...
Co do trenera Pacholaka, nie dalej jak miesiąc temu widziałem go na stacji metra. Nie skojarzył mnie, bo ledwo dwa semestry judo u niego przerobiłem dobrych kilka lat temu, ale miał się zupełnie dobrze. Szkoda świetnego trenera oraz - z tego, co zaobserwowałem na treningach mimochodem - człowieka praktycznego, ale obdarzonego autentycznym poczuciem humoru.
Napisano Ponad rok temu
Prawda jest taka, że przy takich drogach jak w Polsce to i tak mamy niewiele wypadków.
Niestety pod względem transportu jesteśmy dalej w III Świecie ...
Napisano Ponad rok temu
Tu jest informacja o wypadku z mediów:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisałem do koleżanki żeby mi przysłała jakieś zdjęcia z tego obozu. Tutaj jest nasze wspólne zdjęcie grupowe z trenerem. Dobrze że to zachowała - bardzo fajna pamiątka.
Jak chcesz to mogę ci wysłać w pełnej rozdzielczości, bo to jest zmniejszone.
Pozdrawiam!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tym bardziej, że trener Pacholak zawsze punkt ósma rano zaczynał pierwszy trening na Karowej i zawsze mnie zawstydzał swoją żywotnością, kiedy ja się ledwo ruszałem jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Dziękujemy Wam za wszystkie ciepłe słowa i pocieszenia. Miło jest nam widzieć jak wiele osób łączy się z nami w tych trudnych chwilach, i jak wiele osób ceniło naszego Tatę.
Uroczystości pogrzebowe odbędą się w Piątek, 7.01.2011 w parafii Św. Marii Magdaleny oraz na Cmentarzu Wawrzyszewskim o godzinie 12:00. Ponieważ część osób nie jest z Warszawy dla ułatwienia dołączam mapkę z lokalizacją.
Ponownie prosimy o przekazanie tej informacji osobom, z którymi nie mamy bezpośredniego kontaktu, a które chciały by pożegnać swojego Trenera, Przyjaciela, Kolegę.
Łukasz i Mateusz
Mapki tu nie wkleję, ale lokalizację łatwo znaleźć na jakdojade.pl
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jigoro Kano 2010
- Ponad rok temu
-
ME U23 Sarajewo - wyniki
- Ponad rok temu