Hej
Chcę zacząć treningi MMA, w związku z tym mam drobne pytanie - który z klubów krakowskich polecacie?
Z tego co się rozejrzałem po necie jest Change Gym Drwala oraz Grappling.pl. Domyślam się, że w pierwszym większy nacisk położony jest na stójkę, w drugim na parter. Jest ktoś w stanie coś sensownego o obu klubach napisać? Który polecacie? Coś gdzieś jeszcze usłyszałem o MMA w Raczadamie, ale nie znalazłem nic na ten temat w planie treningów, więc zakładam że nie mają sekcji.
Jeśli nie ten dział to sorry (newbie na forum), proszę o przeniesienie do właściwego.
MMA Kraków - jaki klub?
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: MMA Kraków - jaki klub?
Co do Raczadam, to widze tylko info z zeszłego roku:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i nie ma nic w rozpisce treningów. Byłem tam w czerwcu, to treningi MMA były w poniedziałki i srody o 17. Może spróbuj zadzwonić pod jakiś nr telefonu ze stronki Raczadam i sie zapytaj.
Co do Grapplingu, to treningi odbywają się w 3 lokalizacjach -> Wola Duchacka, Salwator i Lubicz, w zasadzie codziennie jest gdzieś trening MMA, no i mozna uzupełnić BJJ, SF, KB, czy boksem.
Change Gym nie znam.
Ogólnie, to wszystko zalezy od tego czego oczekujesz, na jakim jesteś poziomie i jakie masz zamiary do MMA Najlepiej to potrenować trochę w każdej sekcji i zobaczyć co Ci spasuje.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
i nie ma nic w rozpisce treningów. Byłem tam w czerwcu, to treningi MMA były w poniedziałki i srody o 17. Może spróbuj zadzwonić pod jakiś nr telefonu ze stronki Raczadam i sie zapytaj.
Co do Grapplingu, to treningi odbywają się w 3 lokalizacjach -> Wola Duchacka, Salwator i Lubicz, w zasadzie codziennie jest gdzieś trening MMA, no i mozna uzupełnić BJJ, SF, KB, czy boksem.
Change Gym nie znam.
Ogólnie, to wszystko zalezy od tego czego oczekujesz, na jakim jesteś poziomie i jakie masz zamiary do MMA Najlepiej to potrenować trochę w każdej sekcji i zobaczyć co Ci spasuje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Harmonogram zawodów MMA, Shooto na 2011 rok.
- Ponad rok temu
-
Strikeforce Henderson vs. Sobral (video)
- Ponad rok temu
-
Igor Pokrajac
- Ponad rok temu
-
"The Reem" Alistair Overeem online documentary
- Ponad rok temu
-
MMAnews Exclusive - wywiad z Damianem Grabowskim.
- Ponad rok temu
-
pojedyncze walki UFC - skad sciagac?
- Ponad rok temu
-
RING XF 3 - 26.02.2011
- Ponad rok temu
-
Sparingowy weekend
- Ponad rok temu
-
DREAM ma klopoty finansowe, K-1 w opalach...JMMA kona?
- Ponad rok temu
-
mma 10 razy w tygodniu
- Ponad rok temu