UFC 122 (spojler)
Napisano Ponad rok temu
Z ciekawostek:
- jak zwykle Krzysztof Soszyński nie zawiódł - lubię go Wyszedł do kawałka...Lady Pank (Mniej niż zero czy jakoś w ten deseń) Aż się uśmiechnąłem, miło - polski wokal w wielkim UFC Do tego zwycięstwo, tak trzymać!
- najlepszy zawodnik Niemiec - niejaki Siver - zawalczył 10. walkę w UFC a ja dowiedziałem się dopiero teraz. Nigdy wcześniej o nim nie słyszałem. Byłem pod wrażeniem szybkości Winnera, ale Niemiec zadusił bardzo fajnie, po ciekawej wymianie w stójce,
- liczyłem na jakieś split decission w werdykcie walki Okami - Marquardt. Okami faktycznie dominował fizycznie, ale Nate odgryzał się w mojej ocenie całkiem skutecznie (soczystsze strzały, obalenia) i jednogłośne W dla Japończyka nie oddaje przebiegu walki,
- nie wiedziałem, że Sobotta to Polak z pochodzenia (zakładałem, że to jakiś importowany do Niemiec Czech),
- realizacja technicznie kulała - patrz: uśmiechnięty Siver szukający drogi do przeciwnika, zabłąkana kamera tu i tam
Gala udana i - chociaż widziałem tylko main carda - podobało mi się bardziej niż niedawna gala w UK. Pomyśleć, że kilkaset kilometrów od nas mamy pełne UFC - może kiedyś się człowiek wybierze? To nie jakieś tam MŚ czy ME w nożną tylko prawdziwe UFC - z zawodnikami, Roganem, Brucem, dziewczynami, cut manem...Zna ktoś opcje cen biletów?
Napisano Ponad rok temu
no i moze dodam od siebie , ze ciesze sie ze matyushenko wygral, niestety nie ogladalem tej walki, ma ktos moze ?
Napisano Ponad rok temu
z flaga polska u sobbboty sie zdziwilem, bo walczy z niemczech.
o ile kojarze to walczyl w polsce, nie wiem czy nie na ksw, gdzie dosyc ladnie wygral z karimem.
ale ciagle nawet lepszym europejczykom trenujacym w europie (nie liczac brytoli im zawsze blizej do usa) kondycyjnie i fizycznie duzo brakuje do reszty. o zapasach ei bede tez setny raz komentowal.
siver ladnie skonczyl, i fajne byly preliminary, szybkie brutalne takie, w porzadku
Napisano Ponad rok temu
usypialem przed kompem ogladajac ja na zywo (dla mnie sie o 4 w nocy zaczela)
Napisano Ponad rok temu
a tak to walki bez szalu, w 3 rundzie walki Nate'a przysnalem, potem otworzyly mi sie oczy na decyzji, a potem to juz kima :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mariusz "Manolo" Linke w Lublinie SEMINARIUM
- Ponad rok temu
-
wlaczcie MTV :)
- Ponad rok temu
-
Bully Beatdown S03 (video)
- Ponad rok temu
-
Gala MMA w Nowym Sączu
- Ponad rok temu
-
Iron Fist 3 - foto relacja z konferencji i ważenia
- Ponad rok temu
-
Konkurs MMAnews.pl i MMA Challengers - wygraj zaproszenie!
- Ponad rok temu
-
Bójka z udziałem zawodnika UFC
- Ponad rok temu
-
Sengoku 15 (video)
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Północnej Amatorskiego MMA-20.11.10r.
- Ponad rok temu
-
Sparringi w naszych klubach- wideo
- Ponad rok temu