Osobiste porachunku Undertakera z Lesnarem?
Napisano Ponad rok temu
Przeglądając kolejne wywiady Ariela Helwaniego natrafiłem na coś, czego zupełnie się nie spodziewałem. W trakcie wywiadu wychodzi na jaw, że gwiazdę pro wrestlingu – Undertakera i Brocka Lesnara dzielą tajemnicze, niewyrównane porachunki. Zobaczcie na własne oczy jak od 41 sekundy oczy Undertakera błądzą w celu skonfrontowania wzroku z Lesnarem i ostatecznie pada zwrot: "Wanna do it?".
W odpowiedniej scenerii i w innych warunkach można by to przetłumaczyć zupełnie inaczej. Jestem jednak prawie pewny, że w tym wypadku nie chodziło o uprawianie miłości. Jak potwierdziła gwiazda WWE:
"To sprawa osobista."
Co może się również wydawać zaskakujące dla fanów pro wrestlingu, Undertaker przyznał, że gdyby MMA było równie popularne 20 lat temu, wtedy bez wątpienia ujrzelibyśmy go walczącego "na serio".
>>> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] <<<
Napisano Ponad rok temu
czy naprawde jest sens zasmiecac dzial mma jednopostowymi niezwiazanymi z mma zbyt scisle tematami niezbyt wiele wnoszacymiw rozowj forum jak i osobistej wiedzy uzytkownikow. nieprawde nie widze powodu by 'sherdogowac' budo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
drogi panie pracowniku takedown.
czy naprawde jest sens zasmiecac dzial mma jednopostowymi niezwiazanymi z mma zbyt scisle tematami niezbyt wiele wnoszacymiw rozowj forum jak i osobistej wiedzy uzytkownikow. nieprawde nie widze powodu by 'sherdogowac' budo
News ciekawy i chwytliwy. Ludzie lubią "bad blood" a to mały zaczątek tego. Kto wie czy może za kilkanaście miesięcy nie zobaczymy UFC 127 Lesnar vs Undertaker ;-)
Ludzie, nie marudzcie. Nic sie nie dzieje - źle, coś sie dzieje, też niedobrze. Jakie newsy chciał byś tu oglądać Balofy?
Napisano Ponad rok temu
ja wiem ze ten dzial to taka juz agonia od dluzszego czasu, ale pseudosensacyjna prowrestlingowa 'defibrylacja' mu w moich oczach nie pomaga
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Niedawno był dwu tygodniowy okres, gdzie nie pojawił się ani jeden post. Poza tym zauważyłem, że tego typu groteskowe newsy cieszą się największą popularnością. Przykład - absolutny rekord popularności to temat z Pudzianem. Cóż, postępu nie zatrzymasz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w blocie, czy kisielku?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ze to USA /UFC raczej predko takiego pojedynku niebedzie:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Brock Lesnar i stanowa komisja ponad prawem? (BRAK SPOILERA)
- Ponad rok temu
-
UFC 121 WYNIKI
- Ponad rok temu
-
UFC 121 video
- Ponad rok temu
-
You are completly...
- Ponad rok temu
-
TUF 12 dyskusja i spojlery
- Ponad rok temu
-
Ben em Askren vs Georges hf St Pierre
- Ponad rok temu
-
Zawody/turniej semi-MMA o puchar Prezydenta Miasta Zd-Wola
- Ponad rok temu
-
Julia Budd vs Shana Olsen
- Ponad rok temu
-
LIGA TYPERA - typuj walki i wygrywaj wspaniałe nagrody!
- Ponad rok temu
-
Akademia Sarmatia Gdańsk zaprasza!
- Ponad rok temu