Brock Lesnar i stanowa komisja ponad prawem? (BRAK SPOILERA)
Napisano Ponad rok temu
Pamiętacie niedawną sytuację na Shark Fights w której Keith Jardine odepchnął jednego z oficjeli stanowej komisji sportowej? Mógł wówczas zostać zawieszony ze skutkiem natychmiastowym, ostatecznie jednak został zawieszony po walce. Co wobec tego z prawem amerykańskim, które zostało dosłownie rozjechane przez Brock’a Lesnar’a wychodzącego do oktagonu na UFC 121?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ze co niby, za przesuniecie paa fukcjonariusza on albo komisja stanowa mieli by beknac?
badzmy powazni.
nie mowiac juz o tym, ze ciezko nazwac podobnymi to co zrobil brock a to co zrobil jardine.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pewnie myślał że jest w oborze, z drugiej strony mógł powiedzieć "nastup sie" i pewnie koleś by się przesunął na bok
Raczej malo prawdopodobne by to bylo w takim szumie:)
Napisano Ponad rok temu
jardine przy wychodzeniu do walki zostal zatrzymany na standardowa kontrole, podszedl do iego sedzia, a ten wg tego co sie mowi nie zakumal ze to sedzia, i go jedna reka w taki dosyc agresywny sposob odepchnal.a co zrobil jardine? ma ktos linka jakeigos?
oto link.
ktos kto to zestawia szuka zwyczajnie taniej sensacji.
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że nie chodzi tu o szukanie sensacji, po prostu nasuwa się zwykłe skojarzenie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
troche szacunku do drugiego czlowieka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myślę że to sensowne podejście, na filozofię jest miejsce w semi-contact czy innych klepankach.bo to wsioki sa, wkurwiaja mnie fajterzy którzy maja caly swiat w dupie i podejscie "rozjebie wszystkich"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja mysle, ze zawodnicy tacy jak Fedor czy wlasnie Velasquez pokazuja, ze miejsce na filozofie jest takze w klatce/ringu.
No właśnie. Za Fedorem:
"It is God who gives us the opportunity to win and to get victories. With my victory, I must always remember that I glorify God. I try to perform honestly during the fight, and I always remember that I'm a representative of Russia. I try not to bring any aggression. Just honesty."
A nie jakieś małpie odruchy z sytuacji zagrożenia, czy zachowania które prezentują Sonnen, Silva, Lesnar (choć u niego i tak jest postęp) i reszta kompanii.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 121 WYNIKI
- Ponad rok temu
-
UFC 121 video
- Ponad rok temu
-
You are completly...
- Ponad rok temu
-
TUF 12 dyskusja i spojlery
- Ponad rok temu
-
Ben em Askren vs Georges hf St Pierre
- Ponad rok temu
-
Zawody/turniej semi-MMA o puchar Prezydenta Miasta Zd-Wola
- Ponad rok temu
-
Julia Budd vs Shana Olsen
- Ponad rok temu
-
LIGA TYPERA - typuj walki i wygrywaj wspaniałe nagrody!
- Ponad rok temu
-
Akademia Sarmatia Gdańsk zaprasza!
- Ponad rok temu
-
UFC 120 (video)
- Ponad rok temu