UFC Fight Night 22 - spojlery i komentarze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]...Ciekaw jestem jak się zaprezentował Ives Edwards...
Napisano Ponad rok temu
hamburgery potrafią wszystko zniszczyć dolcem
Napisano Ponad rok temu
pierdolicie towarzyszu, w ufc jak ktoś zamula w walkach to dziękują mu, zresztą Dana w kółko powtarza, że walki mają być konkretne. Można zresztą zauważyć po tym jak zwalniają zawodników, że nie rzuca słów na wiatr.to już nie Goryl , kiedyś walczył zupelnie inaczej , teraz wydaje mi się że wolał zarobić więcej niż wygrać , w stanach wiadomo liczy sie show , czas walki , jezeli walka by trwala 10 s nikt by sie nie cieszyl bo malo by zarobili , a tak kabzy napchane , sponsorzy zareklamowani , brzęczy i szeleści
hamburgery potrafią wszystko zniszczyć dolcem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To powiedz mi gdzie sie podział stary Goryl ? to co mówią a to co robią to tak jak by powiedzieć że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący
stara prawda mowi, walczy sie na tyle na ile przeciwnik pozwala. szkoda tomka, ale moze jeszcze nie uslyszy your fired...
Napisano Ponad rok temu
Bądźmy szczerzy, on nie jest jakimś olimpijczykiem w jednej płaszczyźnie, żeby wszystkich rozpierdalał jak tylko sprowadzi walke do płaszczyzny X. Miał słabą obronę pod siatką i nie wstawał odrazu po obaleniu co wielu zawodników ostatnio nieźle już wypracowało. Natomiast na środku ładnie pracował, w 2 i 3 rundzie jak koleś zaczął wyłapywać uderzenia to ewidentnie zaczynał spierdalać. Fakt, że ruszał się dużo bardziej płynnie ale w tej stójce tylko skakał nic więcej.To powiedz mi gdzie sie podział stary Goryl ? to co mówią a to co robią to tak jak by powiedzieć że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący
Były w tej walce plusy i minusy ale pleść głupoty w stylu:
to ostra przesada.a tak kabzy napchane , sponsorzy zareklamowani , brzęczy i szeleści
Napisano Ponad rok temu
jak ja to lubię w naszym pieknym kraju: zawodnik ma gorszą formę i od razu wieszają na nim psy...To powiedz mi gdzie sie podział stary Goryl ? to co mówią a to co robią to tak jak by powiedzieć że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący
btw. walka była nudna w górze i dystansu Drwal nic bambusowi nie zrobił, w dole i w zwarciu miał problem. to jest właśnie stary Drwal - ile lowów wsadził w tej walce?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ja to lubię w naszym pieknym kraju: zawodnik ma gorszą formę i od razu wieszają na nim psy...
Napisano Ponad rok temu
you are fired ?stara prawda mowi, walczy sie na tyle na ile przeciwnik pozwala. szkoda tomka, ale moze jeszcze nie uslyszy your fired...
a ze palhares zebral po mordzie to sie cieszylem, za drwala!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kontrowersyjne artykuły
- Ponad rok temu
-
Shark Fights 13 Jardine vs. Prangley (video)
- Ponad rok temu
-
Sezon 2010/2011 w KS Pretorian Gorzów Wlkp.
- Ponad rok temu
-
Butterbean vs Pudzian- kto wygra?
- Ponad rok temu
-
UNITED GYM- nabory do sekcji początkujących
- Ponad rok temu
-
Mark Kerr sprzedawcą samochodów
- Ponad rok temu
-
Nastula - spojler na 1 stronie mmanews.pl