Napisano Ponad rok temu
Re: Tomasz Wybranowski - czarny pas bjj?
Witam,
w końcu dotarła do mnie informacja o " czarnym pasie bjj" który rzekomo posiadam!
Nie ukrywam, że byłaby to swietna wiadomośc ale niestety nie dotyczy mnie.
Odpowiadając na posty informuję z dumą, że posiadam niebieski pas bjj ( nadany przez Wlsona JUniora, Dickiego Martia i Simona Hayesa) co zresztą jak slusznie ktoś zauważył mozna sprawdzić na stronie. Także są e maile i te do Anglii i te do Polski.
Nigdy nie mówiłem nikomu a także nie zamieszczałem info o posiadaniu przeze mnie czarnego pasa bjj. Jesli uważnie poczytacie cytowane info to dotyczacie się, o czarnym pasie w tradycyjnum ju-jitsu ( nadanym przez Franka Perry ). Co do informacji dotyczącej wystepu w Lisbonie , czy na SENI w Londynie to także odpowiednie informacje dotyczące zajetego miejsca a także kategorii pasów można znaleźć na stronach federacji bjj.
Niestety plany założenia klubu bjj Carlsona Gracie w Lublinie muszą chwilowo poczekać.
Podjąłem sie pracy w Spartakusie Lublin, a przede wszystkim w Modliborzycach , gdzie tworzymy wyczynowy klub judo. Mam nadzieję, ż e w perspektywie kilku lat doczekamy się medali MP w judo, a także w bjj. Zawsze bede namawiał swoich zawodników do udziału w zawodach bjj!!!
Niestety musze już konczyc- jestesmy na zgrupowaniu w Kołobrzegu- obowiązki wzywaja.
Trenujemy ostro razem z zawodnikami Jopek Gold Team, a także zawodnikami ju-jitsu z Gorzowa Wielkopolskiego.
We srode na zaposzenie Tomka Jopka mieliśmy znakomitych gosci- Mariusza i Darka Linków! Było nieźle!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i jeszcze raz przypomne o konieczności cross treningu judo- bjj.
Przy okazji zapraszam wszystkich do odwiedzenia naszego klubu w M, wzięcia udziału w treningu, randori.
Tomasz Wybranowski
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]