Powrót Nastuli już 3 września?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy coś z tego wyszło ale podobno w kwietniu miał trenować z Fiodorem więc może przygotowuje się od dłuższego czasu do powrotu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zapozyczenie i ciag dalszy : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyżby mały rewanż za fiasko negocjacji?
Napisano Ponad rok temu
Sądząc po rozwoju kariery Nastuli w MMA, mają pewnie rację.Dziś na konferencji KSW panowie K&L wypowiedzieli się w stylu, że zespół menedżerów Nastuli to najgorsza ekipa na świecie
Napisano Ponad rok temu
Amerykanie mają Jamesa Toneya i Chael’a Sonnen’a więc i my musimy nieco nadrabiać. Jeżeli uwielbiacie takie zakulisowe przepychanki, mamy dla Was wypowiedź Nastuli (od organizatorów) w której judoka opowiedział w rozżalonym tonie kilka tajemnic dotyczących jego niedoszłej walki z Pudzianem.
"Doszły do mnie wczoraj także informacje, że Mariusz Pudzianowski nie doczekał się jednak Aleksandra Emelianenko na przeciwnika, a ‘Butterbean’ też nie jest pewny! Dziwne zachowanie… Najpierw wyzwał samego Fiodora na pojedynek, potem wydzwaniał do mnie przez pół roku chcąc ze mną walczyć w maju lub wrześniu, a następnie nagle wycofał się. Według słów właścicieli KSW – podobno Pudzian dostał rozwolnienia na myśl o walce ze mnę, więc zażądał pisemnie, aby KSW nie wpuściło mnie na hale podczas jego walki oraz podłożyło kolejnego kelnera na przeciwnika. Potem ubrano to PR’owo, że Pudzian – najsilniejszy Polak świata – nie życzy sobie by Paweł Nastula ogrzewał się w jego medialnym blasku…. Cóż mogę powiedzieć… to jest cyrk i jaja z kibiców, ja nie chcę brać w tym udziału. Fiodor mógłby zrobić Pudzianowi krzywdę, zaś walkę ze mną na pewno chcieliby obejrzeć Polscy kibice. Póki do tego nie dojdzie – zapraszam serdecznie Mariusza do Łodzi już 3 września na galę organizowaną przez Klub Sportów Walki KICK FIGHTERS w Atlas Arenie."
Niedawno Pudzian pokazał się publicznie lżejszy o kilkanaście kilogramów. Zaczęto spekulować gdzie i z kim strongman przygotowywał się do walki we wrześniowym KSW. Czy to możliwe, że to jednak ta wspomniana przez Pawła biegunka?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gala Hussars' Fight Night 1 zakończone
- Ponad rok temu
-
Strikeforce: Challengers Rosario vs Mahe (video)
- Ponad rok temu
-
Strefa Walki: Przemysław Saleta - nie podam ręki Najmanowi
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata w Pankrationie Kraków 2010
- Ponad rok temu
-
Impact FC 2 The Uprising(video)
- Ponad rok temu
-
Kharitonov vs Antonio Silva prawdopodobnie w sierpniu w SF.
- Ponad rok temu
-
Dream 15 (video)
- Ponad rok temu
-
XFC 11 The Next Generation(video)
- Ponad rok temu
-
DREAM 15 Preview(video)
- Ponad rok temu
-
Pierwsze UFC