No chyba nie myślisz że łaziłem na kasę chorych Mam jeszcze resztki instynktu samozachowawczego
kolana, podskoki, Capoeira i twarde podłoża
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
41 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: kolana, podskoki, Capoeira i twarde podłoża
do niej sie czeka, miesiac, dwa ale ja osobiscie sie wepchnalem w 2 dni, capo uczy jak
i polecam. z tego co wiem, a slyszalem od duzej ilosci lekarzy to jest to the best doktor w polsce od usg. razem z dr. czyrny (jakos tak) napisali i stworzyli szkole leczenia rzepek. babeczka bardzo mila i bardzo madra.
i wsumie jej usg jest takie jak rezonans ala ale tansze. a ja bylem na wielu usg u tzw specjalistow i dlugo byscie sie smiali co tez oni widzieli. najlepiej znalesc sobie dobrego ortopede traumatologa i z dobrymi badaniami dopiero sie leczyc
ale uszkodzen rzepki odrazu mowie sie tak nie wyleczy, tylko to co pisalem, sam mam 2/3 stopien i od 6 lat sie z tym bujam
wiec sie nie lam i dbaj o kolana
ps. jakub tak to ta
i polecam. z tego co wiem, a slyszalem od duzej ilosci lekarzy to jest to the best doktor w polsce od usg. razem z dr. czyrny (jakos tak) napisali i stworzyli szkole leczenia rzepek. babeczka bardzo mila i bardzo madra.
i wsumie jej usg jest takie jak rezonans ala ale tansze. a ja bylem na wielu usg u tzw specjalistow i dlugo byscie sie smiali co tez oni widzieli. najlepiej znalesc sobie dobrego ortopede traumatologa i z dobrymi badaniami dopiero sie leczyc
ale uszkodzen rzepki odrazu mowie sie tak nie wyleczy, tylko to co pisalem, sam mam 2/3 stopien i od 6 lat sie z tym bujam
wiec sie nie lam i dbaj o kolana
ps. jakub tak to ta
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Undisputed 3
- Ponad rok temu
-
Zaproszenia na pokazy Capoeira, maculele itp.
- Ponad rok temu
-
Katarzyna Kolbowska: Capoeira w Polsce. Wędrowanie wątków...
- Ponad rok temu
-
Model biznesowy
- Ponad rok temu
-
Moda na roda ;)
- Ponad rok temu
-
zajcia dla dyieci 6 lat
- Ponad rok temu
-
Ceny warsztatów