chwalipieta :)
Napisano Ponad rok temu
To w takim razie i ja się pochwalę że zdałem na 1 dan :0
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A u kogo zdawaliscie i jak bylo?
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego nie 5 ty ??????
hym... bo zdaje po kolei, ale na 5 tez przyjdzie pora
choc oczestotliwosc naszych kontaktow z Jackiem Wysockim ostatnio zmalala to z okazji 10 lecia mojego dojo oraz ok 15 lecia wspolpracy z nim zorganizowalem jubileuszowy staz oraz egzaminy. To byla dluga i owocna wspolpraca i ta uroczystosc byla swego rodzaju podziekowaniem oraz podsumowaniem, pewnein etap zamknelismy dzieki temu i otworzylismy nowe drzwii na przyszlosc, co spotkamy za nimi... okaze sie
Obiektywnie sie wypowiadajac, uwazam ze staz byl bardzo sympatyczny a mistrz mial wyjatkowa energie do pracy... chyba powinien czesciej do mnie przyjezdzac
jesli chodzi o sam egzamin, warunki dosc ciezkie, poniewaz nieduza sala praktycznie bez wentylacji i temperatura ok 40st jesli nie wiecej, egzamin byl zaraz po treningu, czyli tlenu bylo niewiele, po 30 minutach mimo pelnej sily czulem sie jak rybka na brzegu rzeki, poprostu nie bylo czym oddychac...
zawartosc merytoryczna ustalilem ja, taki zwyczaj w tej organizacji, zasada ktora mi przyswiecala to jak najmniejszy wplyw przygotowan na przebieg egzaminu, czyli praktycznie cwiczylem z uke interpretacje kata jo i bokken, reszta na biezaco stworzona na egzaminie. Chyba sie udalo
prezentowalem:
techniki z kilku podstawowych atakow, aiki jo, jo tori, tachi tori, kumi jo, kata jo, kata bokken, kaeshi waza oraz kaeshi henke waza.
Jak to zawsze bywa z czyms co jest live, byly jakies wpadki ale fajnie bylo
Napisano Ponad rok temu
Teraz jako enty dan musisz zadbać by na twojej stronie nie wyskakiwały komunikaty "Not Found" ;-)
Napisano Ponad rok temu
no teraz dostrzeglem gratuluje serdecznie !!Gratulacje Tomek.
To w takim razie i ja się pochwalę że zdałem na 1 dan :0
Napisano Ponad rok temu
Gratuluję!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie te "nie tak dawno" wyszło na 16 lat. Przynajmniej wtedy właśnie sensei Shioda stał się śp...Nie tak dawno moja znajoma zdała egzamin na 4 przed samym Shioda sensei (styl Yoshinkan).
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Program Uchideshi Olsztyn
- Ponad rok temu
-
Czy Japończycy są bogowie?
- Ponad rok temu
-
Andrzej Lisik