Miałem kupić, ale w ostatniej chwili wypadły mi inne wydatki ;/ Jednak nie odpuszczę i też go w końcu upoluję Bedzie w sam raz do krojenia chleba
Masz już?
Napisano Ponad rok temu
Miałem kupić, ale w ostatniej chwili wypadły mi inne wydatki ;/ Jednak nie odpuszczę i też go w końcu upoluję Bedzie w sam raz do krojenia chleba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kup sobie Sanrenmu 710 za 43 zł:panowie, chciałbym do 50 zł kupic sobie jakiś prosty folderek
Napisano Ponad rok temu
Kup sobie Sanrenmu 710 za 43 zł:panowie, chciałbym do 50 zł kupic sobie jakiś prosty folderek
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Mam ten nóż, kupiłem od razu dwa ( jeden dla syna ) bo żal mi było kosztów przesyłki. :wink: Jest znakomity, porządnie wykonany, żadnych luzów, a do tego wygląda jak Sebenza za 1500 zł.
Przez ten nóż zagubiłem gdzieś sens kupowania noży droższych niż 200 zł.
Napisano Ponad rok temu
A miałeś kiedyś w ręce Sebenzę?
Pracowałeś nią?
Zawsze, to bardzo długo. I do jakich wniosków doszedłeś?Zawsze zastanawiam się dlaczego ktoś wydaje takie jak Ty sądy i do tego uważa, że ma rację.
Idąc za moim tokiem myślenia możesz nieopatrznie wleźć w bagna i krzaczory.Idąc Twoim tokiem myślenia...
Widzę, że mamy tu psychologa, a może nawet psychiatrę. :-)Takie jak Twój poglądy są jedynie ukrytym usprawiedliwieniem braku środków nabywczych, co oczywiście nie stanowi ujmy dla nikogo i każdemu może się zdarzyć, ale już "zawoalowane" głoszenie, że Sanremu jest tak samo dobry jak Sebenza bo wygląda jak Sebenza to prawdziwie chore.
Chyba rozumienie nie jest Twoją najlepszą stroną. Kucheniaki kupuję do smarowania kanapek, obierania ziemniaków, krojenia pomidorów w plasterki, i takich tam. Nóż ze zdjęcia kiepsko się do tego nadaje. A do tego jest brzydki i kosztuje tyle, co dwie Sebenzy. Dałeś tyle kasy, bo to nóż Navy Seals? :wink:Rozumiem, że nie zauważysz jakiejkolwiek różnicy pomiędzy kuchenniakami z Castoramy, a nożem na poniższej fotce jeśli będą do siebie podobne?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I to stare chłopy, co do podstawówki zaczęły chodzić jeszcze za Władysława Gomułki, ps. Wiesław...dawajcie chlopy, dawajcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eee tam! Takie radykalne wnioski po moich dwóch postach? Nie bądź Pan miętka faja! Poza tym, Sebenza fajna dupa jest, tylko droga i gotować nie umie. :wink:Nie będę szermował się z Panem na argumenty bo ni jak nie widzę wspólnej płaszczyzny do rozmowy.
Z nożoholikiem się nie dyskutuje na argumenty, coś Pan, z byka spadł! Nożoholika się leczy albo...samemu się nim zostaje. Wtedy można się już napawać dyskusją na temat wyższości szlifu wklęsłego nad płaskim, S30V nad D2, albo odwrotnie. :wink:Zapraszam ze swoimi poglądami do podzielenia się nimi i do ich obrony na specjalistycznych forach nożowych.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pisze się "Sanrenmu". :wink:Sanremu to podroba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu