"RING XF 2" - PEŁNA ROZPISKA + WYNIKI
Napisano Ponad rok temu
Poniżej podaje pełną rozpiske na najbliższą gale z cylku "RING XF", która odbedzie się w najbliższą niedzielę, 30-go maja w Łodzi, w hali CSiR przy ul. Małachowskiego 5/7.
Niestety doszło do kilku zmian z powodu kontuzji, ale ostateczna rozpiska wygląda ciekawie i myslę, że w kilku walkach będziemy mieli prawdziwe wojny w ringu.
WALKA WIECZORU:
ARTUR KADŁUBEK ( 8-5-0 ) "MASAKRA TEAM" VS ADAM ZAJĄC ( 3-0-0 ) "GB ŁÓDŹ"
GŁÓWNA KARTA:
KERIM ABZAIŁOW ( 5-1-0 ) "BASTION TYCHY" VS PIOTR HALLMAN ( 4-0-0 ) "MIGHTY BULLS GDYNIA"
ASLAMBEK SAIDOV ( 5-2-0 ) "ARRACHION MMA OLSZTYN" VS MARIUSZ RADZISZEWSKI ( 4-6-1 ) "MASAKRA TEAM"
WIKTOR SOBCZYK ( 5-2-0 ) "GB ŁÓDŹ" VS MATEUSZ GŁUCH ( 2-0-0 ) "MARGA SF RADOM"
KRZYSZTOF GOŁASZEWSKI ( 3-1-0 ) "RIO GRAPPLING WROCŁAW" VS MARCIN ELSNER ( 2-2-0 ) "RKT RADOM"
ADRIAN GAWEŁ ( 0-0-0 ) "" VS ŁUKASZ FERENC ( 2-0-0 ) "GB ŁÓDŹ"
PRZEDWALKI:
RAFAŁ RACZYŃSKI ( 0-1-0 ) "MASAKRA TEAM" VS MACIEJ FIJAŁKOWSKI ( 0-0-0 ) "RKT RADOM"
TOMASZ GŁUSZYK ( 0-0-0 ) "NASTULA FIGHT CLUB" VS DARIUSZ MAJEWSKI ( 2-2-0 ) "RKT RADOM"
MIESZKO KUBIAK ( 0-0-0 ) "HUSARIA SZCZECIN" VS KAMIL SZYMUSZOWSKI ( 0-0-0 ) "GB ŁÓDŹ/BB ZGIERZ"
MATEUSZ POGUDZ ( 2-0-0 ) "MMA ZGORZELEC" VS RAFAŁ HARATYK ( 0-0-0 ) "BERSERKERS TEAM BIELSKO BIAŁA"
Pozdrawiam.
Rodżu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o Mateusza Głucha to był to po prostu zwykły ludzki błąd. Mam teraz troszke pracy w związku z organizacją gali i zamiast 2-2-0 wpisałem 2-0-0 , ale wcale nie dlategho że chciałem mu nabić rekord.
Piotr Hallman do niedawna miał podawany wszędzie rekord 4-0-0 , ale chyba cofneli mu jedną walkę z Shooto a ja o tym nie wiedziałem i stąd wział się kolejny błąd.
Jeśli chodzi o Mateusza Pogudza to on sam podał mnie taki rekord i faktycznie miał na tej gali MFN dwie zwycięskie walki i nie ważne z kim , jeśli byłyby nawet z Juzkiem spod sklepu to były.
Pzdrawiam i mam nadzieję, że te pomyłki jesteście mnie w stanie wybaczyć.
Zapraszam serdecznie oczywiście na gale i na naszą stronę: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jutro wrzucimy link do wywiadu z Adamem Zającem.
Napisano Ponad rok temu
Ten cały Pogi to albo ( z całym szacunkiem) jest jeszcze głupszy jak wszyscy uważają albo sam powoli gubi się w swoich kłamstwach...na stronie MMA Zgorzelec ma bilans 4-0-0 Tobie podaje 2-0-0, to w końcu jak jest? Chłopak albo ma zbyt ambitnych promotorów którzy robią mu krzywdę albo sam ma rozdwojenie jaźni...Jeśli chodzi o Mateusza Pogudza to on sam podał mnie taki rekord i faktycznie miał na tej gali MFN dwie zwycięskie walki i nie ważne z kim , jeśli byłyby nawet z Juzkiem spod sklepu to były.
Napisano Ponad rok temu
Ten cały Pogi to albo ( z całym szacunkiem) jest jeszcze głupszy jak wszyscy uważają albo sam powoli gubi się w swoich kłamstwach...na stronie MMA Zgorzelec ma bilans 4-0-0 Tobie podaje 2-0-0, to w końcu jak jest? Chłopak albo ma zbyt ambitnych promotorów którzy robią mu krzywdę albo sam ma rozdwojenie jaźni...Jeśli chodzi o Mateusza Pogudza to on sam podał mnie taki rekord i faktycznie miał na tej gali MFN dwie zwycięskie walki i nie ważne z kim , jeśli byłyby nawet z Juzkiem spod sklepu to były.
Napisano Ponad rok temu
start 30maja (niedziela) 2010 od godz 18.00 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Yhy, cos kolo minutyPogi nawalczyl sie chyba z 1 minute
Bardzo fajnie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszedł na ring, dostał wpierdol, wyszedł.jak wyglądała walka?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Krzysztofem Piechotą
- Ponad rok temu
-
Palhares o walce z Drwalem: 'Dana White był zadowolony.'
- Ponad rok temu
-
Moosin: Mariusz Pudzianowski vs Tim Sylvia (video)
- Ponad rok temu
-
Georges vs."Big" Georges!
- Ponad rok temu
-
Link do walki Pudzian - Sylvia - bez wyniku!
- Ponad rok temu
-
Juras vs ?
- Ponad rok temu
-
'Hej su***i, znamy wasze sztuczki' czyli BJJ/MMA w bikini
- Ponad rok temu
-
Bellator Fighting Championships XIX(video)
- Ponad rok temu
-
PUdzian vs. Sylvia - spojler i komentarze
- Ponad rok temu
-
Pudzian vs Silvia- komu kibicujesz SPOILER
- Ponad rok temu