Pudzian vs Silvia- komu kibicujesz SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdzie można teraz obejrzeć walkę? Na YT nie ma, na megavideo tez nie, na innych tego typu portalach tez nie moge znalezc.
jak teraz znajdziesz tą walkę gdziekolwiek do obejrzenia to masz chyba szacunek całego budo do końca życia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak teraz znajdziesz tą walkę gdziekolwiek do obejrzenia to masz chyba szacunek całego budo do końca życia
Eh, bo zobaczyłem wielki nagłówek artykułu na WP: << "Pudzian" zmierzył się z rywalem! Ogromna przewaga Amerykanina - odmieniony Pudzianowski >>. Pomyślałem sobie: walone wp, takiego spoilera mi zapodało. Nie wchodziłem w artykuł żeby nie czytać dalszych spoilerów.
Tutaj na budo temat 'pudzian vs sylvia - komentarze i spojlery' tez widze kwitnie. No to wyciągnąłem wniosek, że już była walka.
Tak na samo na youtube, znalazłem jakiś filmik będący reklamą i linkiem do strony gdzie można obejrzeć walkę na żywo - a tam w komentarzach było coś w stylu "It's to late to watch this fight live".
Ale w sumie dobrze, że tej walki jeszcze nie było Emocje przede mną
Edit:
Temat 'pudzian vs sylvia - komentarze i spojlery' jednak nie kwitnie, ma zero postow. Cóż, kolejny fail na moim koncie
Napisano Ponad rok temu
Poza tym już w ostatniej walce wygrał na styk, więc jeśli Sylvia będzie odrobinę lepszy od swojego poprzednika to Mariuszek dostanie konkret oklep.
Sylvia to wygra daje 90%
Napisano Ponad rok temu
Może jeszcze trochę treningów, parę cięższych walk i coś się zacznie kleić w jego mma.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Opowiada farmazony i chyba jedynym programem tv gdzie go jeszcze nie widziałem są obrady sejmu.
Będę dziś oglądał jego walkę i życzę mu wygranej choć sądzę, że przegra na ziemi i nabawi się kontuzji. Wg. mnie 1R Tim skrętówka. Obym się mylił.
Po walce powie, że jednak w klatce walczy się inaczej niż na ringu i może troszczkę na zbyt głęboką wodę się rzucił ...
Wbrew pozorom to przegrana może szerzej otworzyć mu drzwi do wielkiego świata mma i intratne propozycje od wielu organizacji, których mistrzowie też będą chcieli mu wklepać + propozycje freak fightów. Słyszeliśmy już o Choi Hong Manie może kolejny będzie Tyson, który ponoć (może plota) ma kręcić reality show o mma.
Mimo wszystko WAR Pudziek !
Napisano Ponad rok temu
Natomiast Pudzian na pewno tanio skóry nie sprzeda
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Choć szanse ma pewnie mniejsze niż 10%
Napisano Ponad rok temu
po walce z Najmanem mialem niedosyt, bo nie bylo okazji, zeby zobaczyc jak wyglada jego technika i kondycja, natomiast po kolejnych miesiacach po ktorych powinien teoretycznie dopracowac sie, Pudzian sie bardzo slabo pokazal, a teraz to juz dostanie wpierd
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli urwa o której ta walka będzie? o 3 czy o 5:30?
Studio na Polsat Sport od 2:15 czy 2:30, gala zaczyna się od 3, trwa do 5:30, Pudzian raczej nie szybciej. Pudzian myślę nie szybciej jak 4, Juras niby pierwszy w transmisji czyli o 3.
Silva. Bo jak w tym roku znów spotkam chłopa nad morzem, który powie mi, że jest strongman'em i nic nie musi ćwiczyć SW to nie wyrobię.
Napisano Ponad rok temu
P.S. TEMAT JUŻ NIEAKTUALNY WIĘC DO ZAMKNIĘCIA.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Z przymrużeniem oka - Pojedynek: Pudzian vs. Sylvia
- Ponad rok temu
-
MMA trenować każdy może (nawet Paris Hilton)
- Ponad rok temu
-
Łukasz 'Juras' Jurkowski przed galą Moosin
- Ponad rok temu
-
Jorge Santiago o Mamedzie i o przyszłej karierze - wywiad.
- Ponad rok temu
-
Nad Gdynię nadciąga "Huragan" - A. Kraus wywiad pr
- Ponad rok temu
-
Strikeforce:Heavy Artillery (video)
- Ponad rok temu
-
Strikeforce - Heavyartillery - spojler
- Ponad rok temu
-
PUDZIAN vs ?????? ( 4 walka)