Rashguard
Napisano Ponad rok temu
Caged Steel
i Mad Dog
Posiada moze te rashe i co mozna o nich ciekawego powiedziec??? ja sie nimi zainteresowalem poniewaz na forach mad dog ma dosc dobre opinie i bardzo dobra cene , ale nie wiem jak to jest w rzeczywistosci... bo wyglad bardzo fajny, a i moze znacie jeszcze jakies inne mniej znane firmy dostepne na polskich stronach ,oczywiscie oprocz znanych kazdemu;) koral, venum, keiko itd...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzisiaj przeszukujac siec znalazlem takie o to firmy produkujace rashe:
Caged Steel
i Mad Dog
Posiada moze te rashe i co mozna o nich ciekawego powiedziec??? ja sie nimi zainteresowalem poniewaz na forach mad dog ma dosc dobre opinie i bardzo dobra cene , ale nie wiem jak to jest w rzeczywistosci...
U nas w klubie rashe Maddog robia zawrotną kariere. Tanie, mocne, trzymają krój i nie rozciągają się. Wiem, że coraz więcej wzorów w końcu wypuszczane jest na rynek, bo w pewnnym momencie to się zastanawiałem, czemu wszyscy mają jeden wzór. Mi osobiście przeszkadza nieco brak lepszej organizacji sprzedaży, tak,żeby wejść na stronkę sklepu, wklepać zamówienie w formularz i czekać na przesyłkę. A tu taka partyzantka nieco. Nie słyszałem, żeby ktoś na nie narzekał, poza uwagami na to, że niektóych drażnią agresywne logo i hasła na koszulkach, ale to szczegół w końcu.
Napisano Ponad rok temu
za 109 masz underarmor.genialna firma ;p
Skąd? Znaczy gdzie można dostać, chciałbym przetestować.
Mad dog naprawdę niezły jestem pozytywnie zaskoczony jakością po eksperymentach z innymi firmami polskimi. Jedynym jego mankamentem jest to że na początku lepi się lekko do maty zapaśniczej ale generalnie tylko na początku treningu
Napisano Ponad rok temu
slyszalem same pozytywne opinie planuje sobie kupic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
http://mmaniak.pl/rash-guardy-c-3.html
Najtańszy jaki tam widziałem to taki za 120 więc gdzie cena którą podałeś?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a wie ktos moze czy Mad Dog planuje wypuscic rasha z dlugim rekawem?
Maddog wypuścił rasha z długim rękawem, wiem bo sam się interesowałem i kontaktowałem u źródła. Ostatecznie trafił mi w ręce rash rebela, ale i na longsleeve maddoga pewnie przyjdzie czas u mnie niebawem
Napisano Ponad rok temu
ja biorę rash na dniach. moja czarna piranha się już zeszmaciła co do UA to wczoraj na macie słyszałem, że zaciąga się od rękawic, ale to może był jakiś lipny egzemplarz (biały), bo reszta sobie chwali.
Napisano Ponad rok temu
http://mmaniak.pl/rash-guardy-c-3.html
Najtańszy jaki tam widziałem to taki za 120 więc gdzie cena którą podałeś?
Na allegro obecnie najniższa cena nówki z metkami - 89 swoją drogą zdecydowanie jako rasha tą koszulkę polecam:)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rozwój grapplingu w Polce okiem Prezesa PZZ: WYWIAD
- Ponad rok temu
-
latające... jakieś cos ;p
- Ponad rok temu
-
Gdzie kupic purpurowy pas
- Ponad rok temu