Adamek vs. Estrada - juz w sobotę
Napisano Ponad rok temu
Chyba jeszcze nikt nie poruszył tematu- myślę, że w ostatnim czasie najistotniejszego w naszym pięściarstwie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co ma mówić? Jestem przeciętniakiem ale i tak przyjdzcie na moją walkę. Jeste jednym z najlepszych na świecie i walczy o prymat. Myslę, iz to nie jest nic złego, iz zawodnik wierzy, ze może walczyć z najlepszymi.
Masz rację.
Źle się wyraziłem w poprzedniej wypowiedzi.
Tylko niech tym mówieniem nie miesza z błotem ludzi, którzy maja większy dorobek w ciężkiej od niego :wink:
Takich zawodników po prostu nie lubię.
Napisano Ponad rok temu
O której godzinie będzie walka Tomka?? 5, 6 ?? Ile walk ją poprzedzi??
Ile walk poprzedzi walkę Adamka nie wiem,ale z tego co się orientuje ma walczyć koło 04:00 nad ranem.(myśle że wygra koło 5 rundy).
Ps.Jak ktoś nie czeka tylko na jego walkę, a chce sobie zrobić bokserski wieczór to wcześniej będzie "Wojak Boxing Night" w Rzeszowie (zdaje się że od 20.00-tej)
Napisano Ponad rok temu
Co do tej walki żeby nie potrzebnie tematów nie mnożyć - jak sądzicie Cygan da radę swojemu przeciwnikowi ?
Napisano Ponad rok temu
Co do tej walki żeby nie potrzebnie tematów nie mnożyć - jak sądzicie Cygan da radę swojemu przeciwnikowi ?
Ano dał radę jak widzieliśmy.
Musze przyznać że zaskoczył mnie na plus,widać że ciągle robi progres,i z tego co mówił po walce też to wynika,że "wszystko mu się zazębia",poukładał sobie życie,mniejmy nadzieję że niedlugo powalczy o jakiś porządny pas.
A co do Adamka.....cóż,
wygrał zasłużenie,nie wiem czemu Estrada prawie się rozpłakał,widać taka jego natura.
Adamek wałczyl tak jak pozwalał mu przeciwnik,czyli punktował chociaż parę razy widać było że chce iść na wymianę.
Ps.Polak wizualnie prezentował się lepiej niż na walce z Gołotą,może do kwietnia zrobi jeszcze wiecej suchej masy mięśniowej,tylko chyba kondycja mu siadła pod koniec pojedynku.
Ogólnie pojedynek raczej średni ale zarwanej nocki nie ma co żałować.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Edyta: Bo podobno rano na polsacie była pokazana inna walka Adamka... nie wiem co jest grane, jakiś zamulony jestem... 10 godz. snu mnie zabiło
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kluby Muay Thai w bydgoszczy?
- Ponad rok temu
-
Sala bokserska + sala do MMA z matami do wynajęcia.
- Ponad rok temu
-
PROMOCJA treningowa CORIO-ŁÓDŹ !!!!
- Ponad rok temu
-
K-1 World GP 2010 w Warszawie: Mariusz Cieśliński ( TREC TEA
- Ponad rok temu
-
Sirocco reaktywacja-Polska Akademia Muay Boran
- Ponad rok temu
-
ŁÓDŹ ** Sekcja dla DZIECI Kick Boxing, Muay Thai ** ŁÓDŹ
- Ponad rok temu
-
ŁÓDŹ *** Sekcja DAMSKA Kick Boxing *** ŁÓDŹ
- Ponad rok temu
-
Liga Boksu Tajskiego - Kraków 2010
- Ponad rok temu
-
K-1 Europe GP 2010 Warszawa!
- Ponad rok temu
-
ŁÓDŹ Miesiąc treningów DARMO !!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu