Wieczór Sportów Walki 06.02.2010
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Słyszał ktoś coś o [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ? Bo nigdzie nic nie mogę znaleźć na budo.
Dzięki Tobie już możemy powiedzieć, że słyszeliśmy :wink:
Napisano Ponad rok temu
A może ktoś już wiedział coś wcześniej? Ma coś do powiedzenia na ten temat? Cokolwiek? 8)
Napisano Ponad rok temu
np. o jakie miasto chodzi hehheh
To nie dużo, nie dużo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gugle prawdę ci powie, Anduina...
Może i powie, ale moje google mówi tylko o tym, że wieczór sportów się odbędzie. Nie wykluczam, że źle szukam. Może znalazłeś coś więcej.
Chodziło mi bardziej o jakieś komentarze. Kto to? Co to? Z jakiej to okazji? Przyznaje, wypadłam trochę z obiegu i jeszcze nie do końca ogarnełam polską scenę mma.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No cóż. Pozostaje mi chyba powiedzieć - to dzięki chłopaki. :roll:
Ostatnio na budo (szczegóły knajpa) zapanował ciekawy zwyczaj że się nie udziela inf,jeśli się czegoś nie pokaże (szczegóły knajpa) i pewnie chłopaki na to czekają :wink:
Napisano Ponad rok temu
No cóż. Pozostaje mi chyba powiedzieć - to dzięki chłopaki. :roll:
Ostatnio na budo (szczegóły knajpa) zapanował ciekawy zwyczaj że się nie udziela inf,jeśli się czegoś nie pokaże (szczegóły knajpa) i pewnie chłopaki na to czekają :wink:
Jak będę czegoś szukać w knajpie(swoją drogą dostałam pozwolenie na powrót do knajpy dopiero z tydzień temu), to skożystam z rady. Póki co nie zauważyłam, żeby ta zasada miała zastosowanie w MMA
Wychodzi na to, że koniec tematu. No chyba, że ktoś ma coś konkretnego do dodania.
Jak będzie coś ciekawego, to napiszę w niedziele po powrocie.
Napisano Ponad rok temu
Knajpa to inny wymiar rzeczywistości, tutaj jest po staremu :wink:No cóż. Pozostaje mi chyba powiedzieć - to dzięki chłopaki. :roll:
Napisano Ponad rok temu
W związku z galą - poddaję się pod waszą decyzję. Poniżej link do walki. Kto waszym zdaniem powinien wygrać? Obiektywnie. Wdzięczna za opinie będę
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A kto powinien wygrać?
No to wiadomo,zawodniczka w czerwonym kasku,myślę że tu nie będzie niedomówień wśród budowiczów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Prośba o pomoc dla siostrzeńca naszego kolegi.
- Ponad rok temu
-
FERIE Z GRACIE BARRA ŁÓDŹ ZA DARMO !
- Ponad rok temu
-
IX Liga Shooto - 27 luty Gdynia
- Ponad rok temu
-
Sala bokserska + sala do MMA z matami do wynajęcia.
- Ponad rok temu
-
Strikeforce Miami - Video
- Ponad rok temu
-
Strikeforce - Miami SPOJLEROWNIA
- Ponad rok temu
-
Strikeforce Miami typujemy
- Ponad rok temu
-
Czy ktoś wie, czy da się obejżeć Beast of the East na żywo?
- Ponad rok temu
-
Strikeforce - Miami Preview(VIDEO)
- Ponad rok temu
-
SZUKAM DEBIUTANTÓW DO ZAWODOWYCH WALK
- Ponad rok temu