Krzysztof Kułak. Tylko MMA.
Napisano Ponad rok temu
Wrzucam tutaj a nie do filmów bo może rozwinie się dyskusja
(jak było to wywalcie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ściągnij z jutuba :wink:Niema tego w avi zeby na plytke sciagnac?Bo nieprzepadam ogladac dokumentow na youtubie.
Napisano Ponad rok temu
Sam filmik fajny, scena mma pokazana bez tej komercyjnej, Pudzianowo - Najmanowej otoczki....
Napisano Ponad rok temu
film fajny, ale ten pies przeplatany w walkach to porażka.
Napisano Ponad rok temu
Pies to faktycznie kaszanka, ale rozumiem że to logo sponsora filmu, tak więc ok. niech sobie będzie - do mnie to nie trafia, ale to nie ja jestem "targetem" tej firmy.
Gościa nie lubię, ale nie z powodów postawionych w diagnozie samego bohatera dokumentu. Z tego co widzę to Kułak rzeczywiście ma sporą negatywną publikę - nie wiem w sumie czemu, może po prostu tzw. chemia? Między innymi, mógłby przestać się tytułować v-ce mistrzem świata w bjj, tak bez dopowiedzenia że niebieskie pasy i że Rio Open, a nie mundialsy (co także jest sporym osiągnięciem, ale do "regularnego" v-ce championa to temu tytułowi daleko). Jednocześnie rozumiem, że to chwyt marketnigowy autora filmu, KSW... może samego Kułaka - w sumie nieważne, luz 8)
Napisano Ponad rok temu
nie chce nikomu uwłaczać , ale wielokrotnie jest tak iż łatwiej zdobyć miejsce na podium w zagranicznym turnieju bjj iż na Mistrzostwach Polski., i nie chodzi tutaj tylko o bjj.(tutaj pozdrowienia dla kumatych). Nie lubie Krzysia ponieważ , nie podoba mi się jego styl, uważam że jest wielu znacznie lepszych od niego zawodników , i mam przed oczami jak go przeciwnik udusił będąc trzymanym w jego gardzie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ZAPRASZAMY NA NAJSTARSZY TURNIEJ MMA W POLSCE
- Ponad rok temu
-
ŁÓDŹ SEMINARIUM z MAMEDEM KHALIDOVEM 6,7.02.2010 ŁÓDŹ
- Ponad rok temu
-
Mamed Khalidov vs Joe Doerksen na Sengoku 12??
- Ponad rok temu
-
NIEPOKONANY GOKOR CHIVICHIYAN W ŁODZI
- Ponad rok temu
-
Ulubiony fighter MMA?
- Ponad rok temu
-
Gala MMA Challengers 3
- Ponad rok temu
-
Berserkers Team Bielsko-Biała
- Ponad rok temu
-
Czternasta Shido-liga,30 stycznia 2010 w Katowicach.
- Ponad rok temu
-
UFC 108 - Spojlerownia
- Ponad rok temu
-
Gomi nowym nabytkiemm UFC.
- Ponad rok temu