Champ Class Fight Night - 5.12 - Nowa Sól
Napisano Ponad rok temu
Champ Class Fight Night - 5.12 - Nowa Sól
Zobaczycie
Tomek Makowski - walka o tytul MŚ
Jędrzeczyk - walka o tytuł MŚ
Petertil
Parcheta
Rządek
Kołtun
Jankowski
Tomczykowski
Linder
Pławecki
Żytkiewicz
Gdyby nawet wystartowało połowe tych zawodników byłaby to super gala. Makowski bo on jest organizatorem zebrał najlepszych. Brakuje jeszcze czołówki ciężkiej (3-4).
Głogowskiego, Cieślińskiego, i wtedy jakby wysadzić halę to polski kickboxing z low cofnął by się się do kamienia łupanego A na poważnie to faktycznie nie dużo brakuje do kompletu naszej czołówki. Przydałaby się jakaś laska .
Tak naprawdę Wrocław i okolicę powinni zjawić sie w Nowej Soli obowiązkowo a i reszta Polski powinna ruszyć się. Dawno nie było tylu gwiazd. Chyba, że w "Taniec z Gwiazdami"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mam 50 km do NS.
w sumie nie tylko Wrocław, Poznań ma równie blisko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- organizacja na 6. Pełna sala, rewelacyjna publiczność z małymi wyjątkami
- walki wyrózniające się od najlepszej:
Makowski -walka rewelacyjna, przeciwnik naprawdę dobry, a i tak Makoś go zdominował. Oglądając tę walke nasuwało sie jedno Maku wróć do amatorstwa Dawno nie widziałem takiej walki i pewnie jeszcze jakiś czas nie zobaczę. Do organizatorów. Warto dać pare złoty więcej i mieć taką perełkę.
- Tomczykowski walczył z zawodnikiem z którym wcześniej przegrał Żytkiewicz. FAcet opół głowy wyższy. Michał jednak od samego początku mocno bił przy bardzo dobrej obronie. Jego przeciwnik ledo dotarł do końca.
- Parcheta - bardzo ładna walka. zresztą zawsze lubiłempatrzec jak on walczy.
- Petertil - trudno ocenić tę walkę, gdyż przeciwnik był z innego świata Kopał i uderzał z takich pozycji, że pomimo, ze nie był rewelacyjny mógł zaskoczyć każdego. Rafał jednak nie wdawał się w niepotrzebne wymiany i spokojnie wygrał.
-Żytkiewicz- werdykt dla mnie nieporozumienia. Co prawda przespał pierwszą rundę, jednak druga remiosowa a trzecią wygrał. Niestety nasi sędziowie starają się być bardziej święci od papieża. Nikt na świecie nie dał by zwycięstwa w wyrównanej walce obcokrajowcowi.
Rządek-ładna walka aż do momentu gdy nie dał się trafić. Zawodnik z taką praktyką powinein wiedzieć, że powinien odczekać liczenie, a on rzucił sie na niego idostał przypadkowy drugi strzał i przegrał przed czasem. Szkoda bo dobrze walczył
Na koniec zostawiłem walke Jędrzejczyk- wymieniam na końcu bo od walki o MŚ można sie spodziewać więcej. Oczywiście wiem, że jego zawodnik był ciężki do walki. Chował się za gardą uderzał pojedyńczą techniką i zaraz się tulił do przeciwnika. Ale Polak przyjął ten sposob walki i robił podobnie. Był na pewno lepszy, aczkolwiek widziałem jego lepsze walki. Tu wielkie oklaski dla narożnika. Na początku walki Silva rozciął polakowi łuk brwiowi i tak zabezpieczyli, że do konca walki nie było widac krwi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też bym chętnie zobaczył.Mam pytanie. Ma ktoś może walkę Tomczykowskiego z Zelina z tej gali?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gala boksu (27.11.09)
- Ponad rok temu
-
STUDENT PRAWA ZAWODOWYM MISTRZEM ŚWIATA!
- Ponad rok temu
-
STUDENT PRAWA ZAWODOWYM MISTRZEM ŚWIATA!
- Ponad rok temu
-
Puchar Prezydenta Miasta Kalisza - FILMY Z WALK
- Ponad rok temu
-
Angels of Fire - dzisiaj 23.25 TVP SPORT !!!
- Ponad rok temu
-
Pismo Prezesa PZKB do Prezydenta Miasta Kalisza ws. turnieju
- Ponad rok temu
-
Program TVN "Uwaga". Mistrz Świata WKN.
- Ponad rok temu
-
CHAMP CLASS FIGHT NIGHT
- Ponad rok temu
-
kubraczki w Muay Thai