MP w Grapplingu
Napisano Ponad rok temu
nie no spoko, no, przynajmniej blisko tym razem
Napisano Ponad rok temu
1. morfologia
2. mocz
3. ob (co to jest ?? )
4. laryngolog
5. okulista
6. prześwietlenie kręgosłupa odcinka szyjnego
Rzeczywiście tyle badań jest potrzebne, czy ktoś mnie źle poinformował??!! Nie jestem w ciąźy, tylko potrzebuje badań do zawodów sportowych ...
Napisano Ponad rok temu
1. morfologia
2. mocz
3. ob (co to jest ?? )
4. laryngolog
5. okulista
6. prześwietlenie kręgosłupa odcinka szyjnego
Rzeczywiście tyle badań jest potrzebne, czy ktoś mnie źle poinformował??!! Nie jestem w ciąźy, tylko potrzebuje badań do zawodów sportowych ... [/quote
brakuje jeszcze neurologa, bo takie badania sie wykonuje aby dostac zgode dla dyscypliny zapasy
Napisano Ponad rok temu
a niektórym walną jeszcze próbę wytrzymałościową, stomatologa grom wie po co... nie wiem.
Może jest to uwarunkowane tym czy są darmowe(do 21 lat) czy też nie, lub też co ma się wpisane w "nr rejestru", ja mam "judo"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze niech wypowie sie ktos z organizatorow lub osob kompetentnych
Napisano Ponad rok temu
a skąd słyszałeś, ciekawość?Ja z kolei slyszalem ze na zasadach abu dhabi....
Napisano Ponad rok temu
termin w którym mniej się płaciło za licencję minął chyba w marcu, a kiedy pojawił się komunikat o zawodach? 8) trzeba im powiedzieć, żeby zawczasu tu na budo się reklamowali następnym razem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
policzcie sobie koszty startu, jakie musi ponieść sam zawodnik (licencji dla klubu nie wliczam w to). leśnym dziadkom z pezetzetu coś się poprzestawiało, chcą popularyzować swoje zawody, a tyle zdzierają za jedną (!) imprezę w roku. gdyby choć robili jakieś regionalne zawody i dopiero jako ich podsumowanie MP, to by miało sens.
termin w którym mniej się płaciło za licencję minął chyba w marcu, a kiedy pojawił się komunikat o zawodach? 8) trzeba im powiedzieć, żeby zawczasu tu na budo się reklamowali następnym razem.
Każdy klub zapasniczy placi za taka licencje, kazdy trener oplaca swoja licencja tak samo zawodnik. Zawodow masz troche wiecej niz same MP, sa tez Puchar Polski oraz imprezy zapasnicze od MP poprzez PP,Super PP, AMP, no i same MŚ w grapplingu. a koszt dla klubu na caly rok 150zl na 12 miechow = żal;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a ile oni mają startów w roku w ramach tej licencji?Każdy klub zapasniczy placi za taka licencje, kazdy trener oplaca swoja licencja tak samo zawodnik.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]Zawodow masz troche wiecej niz same MP, sa tez Puchar Polski oraz imprezy zapasnicze od MP poprzez PP,Super PP, AMP, no i same MŚ w grapplingu.
to zobacz tu, ile jest zawodów i jakie są proporcje poszczególnych dyscyplin.
Puchar Polski w Grapplingu 22-24.05.2009 WKS Gwardia Warszawa - o tym mówisz? :roll: a dużo ludzi tam było w tym roku?
pokaż mi komunikaty organizacyjne AMP, SPP w grapplingu i jeszcze powiedz, że pokrywają się terminami z najważniejszymi imprezami BJJ i SF.
dlatego wyraźnie napisałem, że pomijam tą sprawę.a koszt dla klubu na caly rok 150zl na 12 miechow = żal;]
no, to jest bardzo duży bodziec do kupna licencji zawsze jakaś tam cegiełka, chlip... (sorry, to ze wzruszenia)PZZ ma jedną dużą przewagę, dzięki której wielu zawodników zapłaci i 10x więcej za licencję. Jeśli BJJ albo SF wejdzie na Olimpiadę to pod szyldem FILA.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po drugie, jakiś tydzień wcześniej był PP w bjj. wynika z tego, że PZZ wybrał terminy
a) pod zapaśników, ktorzy na ogół nie startują w zawodach bjj i sf
pod tych zawodników obu dyscyplin, którym się nie chciało/nie czuli się na siłach pojechać na którąś z obu imprez.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ-AZS ŁÓDŹ
- Ponad rok temu
-
Felipe Costa w Szczecinie
- Ponad rok temu
-
KURS INSTRUKTORSKI??
- Ponad rok temu