Bjj w Rzeszowie
Napisano Ponad rok temu
Ktoś wie cokolwiek na temat bjj w Rzeszowie? Czy jeszcze działa jakaś sekcja? Jeśli tak to gdzie i kiedy są treingi.
Dziękuje z gory za informacje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam, bardzo chciałem rozpocząć treningi bjj na stronie Grappling Kraków dowiedzialem się iż ten klub ma swoją sekcje w Rzeszowie. Niestety przed chwilą wróciłem rozczarowany bo dowiedzialem się że w miejscu podanym na stronie GK już nic się nie odbywa a sala ma być remontowana.
Ktoś wie cokolwiek na temat bjj w Rzeszowie? Czy jeszcze działa jakaś sekcja? Jeśli tak to gdzie i kiedy są treingi.
Dziękuje z gory za informacje
Treningi odbywają się na sali przy siłowni Hades na ul. Chmaja, jęsli dobrze pamiętam wtorki, czwartki i soboty. Po szczegóły napisz priva do użytkownika AlanZ.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Łaba zapraszam na trening Sambo sama frekwencja ludzi na treningu mówi dużo za siebie,
większa frekwencja na treningach sambo nie mówi dużo, a jedynie to że więcej ludzi chce trenować sambo w rzeszowie niż bjj. pytanie jednakże dotyczyło BJJ i polecanie komuś sambo w tej sytuacji jest śmieszne. to tak jakby ktoś pytał o operę, a ja bym mu polecił koncert Rolling Stones'ów bo tam jest więcej ludzi :roll:
Napisano Ponad rok temu
Trafiłem do Spartakusa Rzeszów i tu zostaję Mogę tu trenować wszystkie elementy które zawsze bardzo mi się podobaly a mogłem je przecwiczyć jedynie od czasu do czasu z kumplami na wynajętej salce;) trener mega ludzie też w porządku zatem zostaję
Napisano Ponad rok temu
Po 1 Łyba to z rozmowy z tobą wywnioskowałem ze ty bardziej szukałeś sekcji MMA niż BJJ i taka chyba znalazłeś a po za tym wypowiadasz się nie będąc na treningach BJJ wiec chyba nie masz porównania.
Po 2 lechonn frekwencja nie jest odzwierciedleniem poziomu danej sekcji , a po za tym jesteście jedyna sekcja w mieście która zajmuje się MMA może dla tego macie taka frekwencje
Napisano Ponad rok temu
Po 1 Łyba to z rozmowy z tobą wywnioskowałem ze ty bardziej szukałeś sekcji MMA niż BJJ i taka chyba znalazłeś a po za tym wypowiadasz się nie będąc na treningach BJJ wiec chyba nie masz porównania.
Rozmawiałem przez gg z kimś z bjj nie wiem nawet czy nie z twojej sekcji i uświadomił mnie że miałem złe wyobrażenie o bjj. Dowiedziałem się że trenujecie głównie parter, stójki nie ma a liczba obaleń jest znikoma. Są to elementy które od zawsze bardzo mi sie podobały i dlatego postanowiłem nie wstępować już do was, zwłąszcza że w spartakusie bardzo mi sie spodobało.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ Zielona Góra
- Ponad rok temu
-
PUCHAR WIELKOPOLSKI W BRAZYLIJSKIM JIU JITSU DZIECI
- Ponad rok temu
-
3 rocznica śmierci zawodników United Gym 22.10.2006