ALMMA
Napisano Ponad rok temu
Z tego, co gdzieś wyczytałem dnia 8 listopada w Sochaczewie odbędzie się kolejna edycja amatorskiej ligi MMA. Wobec tego chciałbym dowiedzieć się kilku rzeczy, a mianowicie może ktoś wkleić jakieś zasady(o ile się zmieniły, bo widziałem te z poprzednich edycji) kategorie wagowe, itd? Poza tym do kiedy przyjmowane są zgłoszenia, do kogo i jakie badania konkretnie trzeba mieć?
Z góry dzięki za wszelkie info.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Z tego, co gdzieś wyczytałem dnia 8 listopada w Sochaczewie odbędzie się kolejna edycja amatorskiej ligi MMA. Wobec tego chciałbym dowiedzieć się kilku rzeczy, a mianowicie może ktoś wkleić jakieś zasady(o ile się zmieniły, bo widziałem te z poprzednich edycji) kategorie wagowe, itd? Poza tym do kiedy przyjmowane są zgłoszenia, do kogo i jakie badania konkretnie trzeba mieć?
Z góry dzięki za wszelkie info.
Pozdrawiam.
jest przesunięte na 6 grudnia ( miesiąc przed styczniem ) zasady wkleje jutro.
Napisano Ponad rok temu
jest przesunięte na 6 grudnia ( miesiąc przed styczniem ) zasady wkleje jutro.
Dzień przed pojutrze.
Napisano Ponad rok temu
http://www.forum-kul...showtopic=94308
Pozdrawiam!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 spojlery 104 ufc spojlery 104 ufc- Ponad rok temu 
- 
			 machida czy shogun? machida czy shogun?- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie rekawice do Vale Tudo ? Jakie rekawice do Vale Tudo ?- Ponad rok temu 
- 
			 Ruszyła strona BEAST OF THE EAST Ruszyła strona BEAST OF THE EAST- Ponad rok temu 
- 
			 Konkurs 'Round5' Takedown.pl Konkurs 'Round5' Takedown.pl- Ponad rok temu 
- 
			 Amatorskie walki MMA znów w Wyszogrodzie ! Amatorskie walki MMA znów w Wyszogrodzie !- Ponad rok temu 
- 
			 Wielka Gala MMA Shooto w Kielcach! Wielka Gala MMA Shooto w Kielcach!- Ponad rok temu 
- 
			 Glory 11 "A' Decade of Fights" LIVE Glory 11 "A' Decade of Fights" LIVE- Ponad rok temu 
- 
			 Mamed Khalidov w Sengoku - pierwsza walka z mistrzem Mamed Khalidov w Sengoku - pierwsza walka z mistrzem- Ponad rok temu 
- 
			 Zapisy do sekcji MMA Gameness Team Poznań Zapisy do sekcji MMA Gameness Team Poznań- Ponad rok temu