czy ktos wie o jakichs sekcjach bjj albo sambo w czestochowie? Nigdzie nie moge znalesc a bardzo chcialbym sie zapisac... Z gory dziekuje za odpowiedz.
Sekcja w czestochowie
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Sekcja w czestochowie
BJJ możesz szukać i nie z tego co wiem to nie znajdziesz
Żaden klub jako tako nie prowadzi tylko parteru więc trzeba się dogadać że chodzi Ci tylko o treningi parteru więc jeżeli Ci zależy to masz do wyboru :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - zajęcia parteru, ale submission grapling bardziej, czyli bez GI
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - tutaj masz parter w GI
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - podobno są zajęcia z kolesiem od BJJ ale nie wiem jak to wygląda bo jak byłem zczaić to jego akurat nie było bo wyjechał, jednak sala i klub średnio mi pochodzą
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - jeszcze jest coś takiego ale nie wiem co tam są za treningi bo nie znam i nie byłem ale z tego co widzę to aikido + jj = rzeczy w stójce aniżeli jj w parterze, ale zapytać się można
Jak coś znajdziesz to daj znać ale też już swoje przegrzebałem
Pozdro.
Żaden klub jako tako nie prowadzi tylko parteru więc trzeba się dogadać że chodzi Ci tylko o treningi parteru więc jeżeli Ci zależy to masz do wyboru :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - zajęcia parteru, ale submission grapling bardziej, czyli bez GI
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - tutaj masz parter w GI
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - podobno są zajęcia z kolesiem od BJJ ale nie wiem jak to wygląda bo jak byłem zczaić to jego akurat nie było bo wyjechał, jednak sala i klub średnio mi pochodzą
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - jeszcze jest coś takiego ale nie wiem co tam są za treningi bo nie znam i nie byłem ale z tego co widzę to aikido + jj = rzeczy w stójce aniżeli jj w parterze, ale zapytać się można
Jak coś znajdziesz to daj znać ale też już swoje przegrzebałem
Pozdro.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Grappling Arena - losowanie
- Ponad rok temu
-
Sklep NO GI Brazil
- Ponad rok temu
-