Gdzie kupujecie suple
Napisano Ponad rok temu
Pytam bo zbiera mi sie wieksze zamowienie od grupy zapalencow z ktorymi trenuje i chcialbym znalezc optymalne zrodlo zamiast nieekonomicznie isc do pierwszego lepszego sklepu sportowego i kupowac jak to robilem dotychczas.
Jesli zdublowalem istniejacy juz temat to przepraszam ten jest do usuniecia
Pozdr
Itosu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sprawdzone, wysoka jakość, pewne marki i przyjazne ceny, tylko trza wiedziec co wybierać.
Napisano Ponad rok temu
Wyjdzie najtaniej, masz rabat od 1 do 5 % i wysyłkę gratis po przekroczeniu pewnego progu zł
Dodatkowo jeżeli znajdziesz jakiś produkt taniej to przesyłasz im link i od tej tańszej ceny dają Ci jeszcze mniej o 5%.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też tam kupuję. Te rzeczy, które mnie akurat interesują, są tam najtańsze.www.sklep.fbb.pl
Napisano Ponad rok temu
www.suple.us
sprawdzone, wysoka jakość, pewne marki i przyjazne ceny, tylko trza wiedziec co wybierać.
najgorszy sklep z jakkim mialem do czynienia...w kulki leca z klientami, wysylka bardzo pozna, jak napisalem ze rezygnuje z zamowianie bo czekalem juz poad tydzien na wysylke to mi napisali: "szkoda, dzis mialo isc do wysylki" zart nie sklep
Napisano Ponad rok temu
pozdr
Napisano Ponad rok temu
Sprawdzone kupowałem kilka razy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pozatym to zdrowa reklama leci
Napisano Ponad rok temu
Itosu 8)
Napisano Ponad rok temu
na allegro w sklepie ostrowia.com.pl.
Sprawdzone kupowałem kilka razy
Ja tak samo, fajny sklep. Na allegro mają chyba 16 000 punktów za komentarze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja znalazłem u siebie w mieście kolesia który prowadzi sprzedaż przez internet ale też odbiór osobisty i on ma naprawdę atrakcyjne ceny zresztą kogo bym nie spytał to sie u niego zaopatruje .
Napisano Ponad rok temu
jak patrzyłem tak pobieżnie to większość musieliby przecenić jakbym robił tam zakupywww.sklep.fbb.pl
Wyjdzie najtaniej, masz rabat od 1 do 5 % i wysyłkę gratis po przekroczeniu pewnego progu zł
Dodatkowo jeżeli znajdziesz jakiś produkt taniej to przesyłasz im link i od tej tańszej ceny dają Ci jeszcze mniej o 5%.
Napisano Ponad rok temu
W takim razie wszystkie produkty z suple.us mialbym o 5% taniej?
Jeżeli sklep.fbb.pl posiadają taki produkt a suple.us oferują go taniej to tak.
jak patrzyłem tak pobieżnie to większość musieliby przecenić jakbym robił tam zakupywww.sklep.fbb.pl
To podziel się swoim źródłem a nie puszczaj domysły bo właśnie kilka dni temu przeszukiwałem sklepy i tylko jedną rzecz z 8 które chciałem kupić znalazłem taniej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoją drogą Ci którzy nie kupili jeszcze to zróbcie ten myk że prześlijcie te ceny z allegro do tego sklepu co podałem i powinno dać radę jeszcze taniej.
Będę mądrzejszy na przyszłość, dzięki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
drążek do sufitu - gdzie kupić w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Dry-fit i podobne tego typu wynalazki
- Ponad rok temu
-
Rękawice do boksu