Dry-fit i podobne tego typu wynalazki
Napisano Ponad rok temu
Używa ktoś z was tych wszytkich Nike'owych - Adidasowych wynalazków?
Mam jedne spodnie od Nike'a z tego wynalazku, ale żeby działały to chyba musiałbym nago ćwiczyć, bo rzeczywiście, człowiek zostaje suchy poza miejscami gdzie ma na sobie bawełnę, czyli bokserki i tak całe mokre.
Mam też t shirt z takiego dryfitowego materiału, ale luźny i nie wiem czy szał jakiś robi.
To działa założone gdzieśtam pod ubranie czy musi być jedyną warstwą?
Napisano Ponad rok temu
To zawsze musi być warstwa najbliżej ciała, bielizna. Świetnie sprawdzają się np. dwuwarstwowe spodenki, z przylegającą do ciała pieluchą, i zewnętrzną warstwą w kształcie normalnych spodenek sportowych.chyba musiałbym nago ćwiczyć, bo rzeczywiście, człowiek zostaje suchy poza miejscami gdzie ma na sobie bawełnę, czyli bokserki i tak całe mokre.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciepło: T-shirt oddychający i startówki.
Chłodniej: bielizna, T-shirt, starówki lub leginsy do kolan
Zimno: bielizna, T-shirt, wiatrówka lub bielizna, cienki polar biegowy, dół: cienkie, długie leginsy.
Mróz: bielizna, cienki polar biegowy, wiatrówka, dół: bielizna, cienkie lub grube długie leginsy.
W każdym większym mieście jest sklep biegowy. Ruszyć zadki i zobaczyć co w trawie piszczy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja noszę na trening 2 koszulki, bo moje treningi trwają po 4,5 h nawet i jak lecę czwartą godzinę to koszulkę mogę wykręcać.
Sam dryfit odpada, ale dobrze, że nie zmarnowałem z niego pieniędzy żeby go pod t shirt wrzucić.
Napisano Ponad rok temu
Ja noszę na trening 2 koszulki, bo moje treningi trwają po 4,5 h nawet i jak lecę czwartą godzinę to koszulkę mogę wykręcać.
Kurde z ciekawości, to co Ty trenujesz i ile razy w tygodniu, że trening trwa, aż 4,5 h?
Sorry za offtop :wink:
Napisano Ponad rok temu
Marchew, ale tak całkiem poważnie, to również jestem ciekaw co trenujesz? 4,5 godziny dziennie brzmi poważnie i rzekłbym "wyczynowo".
Napisano Ponad rok temu
Na BUDO czytam właściwie sport, knajpę i mma jako niedzielny entuzjasta
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ty chyba martwego ciągu nie robiles :twisted: :twisted: :twisted:Taniec nowoczesny... No faktycznie to ciężki kawałek chleba. Pogratulować!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
11 lat trzaskałem martwy ciąg, kiedy Ty jeszcze na chleb mówiłeś beb a na muchy ptopty :wink: Może dlatego mam nieco większy szacunek do ludzi, którzy uprawiają intensywnie inne rzeczy niż ja....to ty chyba martwego ciągu nie robiles :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
trzaskałem martwy ciąg, kiedy Ty jeszcze na chleb mówiłeś beb a na muchy ptopty :wink:
Tapty
A wracając do tematu: przy dryficie bawełna sux. Używałem koszulki z dryfita na treningach bjj zamiast rashguarda i w ogóle jako ciuch treningowy i uwierzcie - dawało radę. Leki materiał, nie klei się jak bawełna do grzbietu i momentalnie schnie. Kiedy ćwiczyłem w bawełnianej koszulce po jakimś czasie czułem się jakby ktoś mi położył na grzbiecie mokrą szmatę. Całkiem niegłupi ten dryfit jednym słowem.
Napisano Ponad rok temu
Niemniej jest bardzo komfortowo i sie nie przeziebiam tak ze polecam. Do cwiczen w budynkach nie wyobrazam sobie bo byloby mi za goraco
Z tych ktore udalo mi sie kupic nike jest chyba najbardziej delikatyny i jak tylko bede kupowal to pozostane przy pumie i umbro bo sa grubsze i wygladaja ze beda sluzyc dluzej
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rękawice do boksu
- Ponad rok temu
-
rozciaganie- drobny problem
- Ponad rok temu
-
Piłki Lekarskie
- Ponad rok temu