IMHO białe, bo się po prostu nie ściera/spiera i zostaje białe, więc jakie kupisz, to będziesz miał przez cały czas użytkowania.dodam jeszcze pytanie, jaki kolor najlepszy na treningi?
Jakie GI ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
co do brązowego nie farbował ani razu
Napisano Ponad rok temu
IMHO białe, bo się po prostu nie ściera/spiera i zostaje białe, więc jakie kupisz, to będziesz miał przez cały czas użytkowania.dodam jeszcze pytanie, jaki kolor najlepszy na treningi?
No, z tym zostawaniem białym to rzadkość
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powiedziałbym, że zdecydowana większość kimon jest szyta w Pakistanie 8)Co do jakości 10 lat temu kupiłem Gi made in Pakistan w Go Sport. Nie było tanie ale i nie przesadnie drogie (wówczas około 200zł). Mam je do dzisiaj choć dawno straciło swoją telewizyjną biel
Napisano Ponad rok temu
niebieski. jest bardziej twarzowy :wink: i spiera się pomalutku do ładnego odcienia. no i nie widać na nim tak trwałych zabrudzeń.dodam jeszcze pytanie, jaki kolor najlepszy na treningi?
Napisano Ponad rok temu
Bialy, bo bardziej widac na nim krew i bedziesz postrachem wszystkich cwiczacychniebieski. jest bardziej twarzowy :wink: i spiera się pomalutku do ładnego odcienia. no i nie widać na nim tak trwałych zabrudzeń.dodam jeszcze pytanie, jaki kolor najlepszy na treningi?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Naprawdę? Wystarczy prać regularnie dobrym proszkiem i jest białe. Chociaż znam przypadki: "ćwicze tylko dwa razy w tygodniu, więc mogę prać raz w miesiącu", kiedy się nie dziwie, że może coś pożółknąć. Ja mam już zjechaną (i obecnie nie używaną ) Atamę, ale co jak co, to kolor ma biały-biały
Pranie raz w miesiącu to już nie tylko masakra dla białego koloru, ale też dla przeciwników. Nie walczę z brudasami A Atama to chyba ma jakieś fajne włókna albo target właścicieli, bo pożółkłej jeszcze nie widziałem, w ogóle te droższe białe jakby mniej się brudziły od tańszych (chyba, że wraz z zamożnością właściciela w parze idzie jego dbałość o sprzęt).
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy ktos z was mial kiedys do czynienia z produktami firmy Maturo. Wprowadzili do oferty gi do bjj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] JUDO/AIKIDO/JU-JITSU
cena zblizona do rebela. Maturo ma sklep w Gdansku gdzie moglbym gi przymierzyc i dopasowac a nie zamawiac prawie w ciemno przez net. Stad moje pytanie: czy warto sie tym w ogole interesowac czy z miejsca dac sobie spokoj? Dodam ze gi nie jest mi na gwalt potrzebne moge spokojnie jeszcze poczekac, chcialem sie tylko zorientowac w sytuacji
Napisano Ponad rok temu
było to typowe gi do JUDO ciężkie sztywne od dawien dawna nie użwane
w sumie nie masz nic do stracenia by jechać zobaczyć skoro jesteś z Gdańska
najwyżej nie kupisz
mam jeszcze dwa rebelki i jestem zadowolony ale gdybym miał jechać 200 kilosow po kimonko to wolał bym kupić od ręki innej firmy
jeśli chodzi o jakość judoki MATURO to nie narzekałem jak używałem
jak to sie ma do GI BJJ nie powiem
moge tylko powiedziec ze jak zakupilem lekkiego rebela ciezkie MATURO czy GMG poszło w kąt i do dziś leży...[/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
edyta/ sprawdź jeszcze na c2f bo maturo szyje im teraz jakis nowy model, nie wiem czy rózni się krojem czy tylko naszywkami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
po 2 sieminarium z Joe Moreira we Włocławku 1-2 sierpien
- Ponad rok temu
-
Sparingpartner (sierpień, Szczecin,os. Bukowe) poszukiwany
- Ponad rok temu
-
BJJ w Lublinie
- Ponad rok temu
-
Letni obóz Gracie Barra Polska -ostatnie wolne miejsca !
- Ponad rok temu
-
BJJ-Wrocław
- Ponad rok temu
-
Letnie treningi GAMENESS TEAM POZNAŃ
- Ponad rok temu
-
wakacyjny plan zajec STREFA WALKI ŁÓDŹ
- Ponad rok temu
-
Oboz letni SQRA GOLD TEAM