Myślę, że od czasu przyjazdu do Polski, a relacją emocje już dawno opadły, sądzę więc, że jeżeli pisał tę relację pod wpływem czegoś, to nie emocji.

Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisał z jajem a tu świętojebliwi się oburzają ...
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Od tej poprawności politycznej aż mi się nie dobrze robi. Pierdolenie kotka przy pomocy młotka. Do tego ogólnie wiadomo ( jak to pisał pewien dziennikarz motoryzacyjny) że Francuzi to wieśniaki i komuniści. We współczesnym świecie brak znajomości języka angielskiego u młodego człowieka to niepełnosprawność. Tak samo jak przez wieki francuskiego w pewnych miejscach na świecie.Przeczytałem całośc i jestem mocno zniesmaczony, zarówno komentarzem do czarnoskórego, do tego, że ludzie nie mówią po angielsku, a przede wszystkim apropos trofeum.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Postanowiliśmy użyć więc swojego osobistego uroku, bo z angielskim to cienko (...)"We współczesnym świecie brak znajomości języka angielskiego u młodego człowieka to niepełnosprawność. Tak samo jak przez wieki francuskiego w pewnych miejscach na świecie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
najlepiej jakby wszyscy ludzie na świecie znali 6 języków, byli elokwentni, zabawni, wykształceni, wysportowani itp itd
![]()
Napisano Ponad rok temu
Czytanie ze zrozumieniem - cienko z angielskim u gospodarzy."Postanowiliśmy użyć więc swojego osobistego uroku, bo z angielskim to cienko (...)"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierdolona polityczna poprawnosc i kolorowa tolerancja wszedzie dociera.....niestety.
Napisano Ponad rok temu
wróć wkurwiony świeżo po czymś takim i spróbuj być poprawny polityczniePrzede wszystkim chodzi mi o relację KK, która jest poniżej pewnego poziomu.
Napisano Ponad rok temu
Pierdolona polityczna poprawnosc i kolorowa tolerancja wszedzie dociera.....niestety.
Napisano Ponad rok temu
Żadnym świętobliwym nie jestem, ale moim zdaniem można się postarać i napisać coś z jajem na poziomie.
Myślę, że od czasu przyjazdu do Polski, a relacją emocje już dawno opadły, sądzę więc, że jeżeli pisał tę relację pod wpływem czegoś, to nie emocji.![]()
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Czytanie ze zrozumieniem - cienko z angielskim u gospodarzy.
"Postanowiliśmy użyć więc swojego osobistego uroku, bo z angielskim to cienko (...)"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Paru przedstawicieli ich narodu poznałem - jak zaczniesz od angielskiego to niechętnie odpowiedzą nawet go jak znają). Wystarczy zacząć chwilę kaleczyć ich język i od razu zyskuje się ich sympatię. Parę razy poprawią, wyjaśnią co i jak i dalej nawijają po angielsku bez oporów :wink:
Napisano Ponad rok temu
Do jego stylu wypowiedzi też nie ma sensu się przyczepiać. To sportowiec a nie publicysta.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu