UFC 98 - SPOILER
Napisano Ponad rok temu
Machida: pokazal co to jest szybkosc, timing i eksplozywnosc. Zwyciestwo nawet przez moment nie bylo zagrozone.
Krzysiu: piekne KO, ladna, agresywna walka z naciskiem na atak. Widac, ze fani go lubia.
Reszte bede ogladal po sniadaniu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Machida we wszystkich walkach które widziałem bije się jak z dziećmi błądzącymi we mgle.
Nic nie jest w stanie go zdenerwować. Cały czas skupiony. To Fedor mniejszej wagi.
Jest może dla laików nudny, ale to jest wspaniałe oglądać jak obserwuje przeciwnika i jego reakcje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Krzysztof Soszynski - klasa. ogromne brawa. facet wygral 3 walki w oktagonie, wszystkie przed czasem. gdyby to byla ktoras z naszych "eksportowych gwiazd" byloby juz w tym watku pereset postow gratulacjami, a tutaj cisza.
Napisano Ponad rok temu
, lyoto moze przez dlugi czas zdominowac ta kategorie, ale nie dlatego ze jest on ani jakims wybitnym uderzaczem, ani parterowcem, ani tez atleta, tylko dlatego ze wszyscy do tej pory probowali grac na jego zasadach i pewnie nadal beda to robic.
Jest wybitnym taktykiem, a glowa mimo wszystko jest chyba najwazniejsza.
Napisano Ponad rok temu
Hughes utarł nosa dla karzełka Serry, siłą i zapasami zdominował go totalnie no i ładnie obalał(choć Serra ładnie się odgryzł pod koniec). Jednak jeśli chodzi o uderzanie to hmm no comment :roll:
Sherk jak zwykle bawi się w stójkę całą walkę pomimo, że przegrywa w niej. Jest zapasiorem to mógłby kurde poobalać troche i gnp.
Xavier ... hmm srogi początek w ufc
Yoshida kolejnego zdusił więc łatwo wytypować, że w kolejnej zbierze od kogoś ko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, nawet też brazylijczyk ale wobec publiczności ma choć tyle przewagi nad Andersonem, że rozmawia troche już po angielskuMachida jest zajebisty i całkowicie zasłużył na pas, ale nie robi niczego, czego nie zrobił już Anderson Silva. Nawet zachwyty nad nim są takie same: jaki to on nietypowy uderzacz, świetny taktyk i tak dalej.
Napisano Ponad rok temu
ps: i popija złote drinki
Napisano Ponad rok temu
Karatecy wreszcie maja przy czym sie brandzlowac
hahah dokladnie to samo sobie pomyslalem
Napisano Ponad rok temu
To bardzo dobrzy koledzy. Mają tego samego managera i razem trenują Do ich walki nigdy nie dojdzie . I nie wiem jak was ale wkurwia to całe pierdolenie o karate. Jedyne co Lyoto wykorzystuje z karate to poruszanie się w dystansie . No może jeszcze część kopnięć. To tak jak by powiedzieć że Silva wygrywa w stylu junkie dancing . No bo sie porusza jak po paru machach.Lyoto vs Anderson
W każdym razie Lyoto pokazał się ze świetnej strony. Evans czekał na ataki a Lyoto zaoferował mu parę mocnych kopnięć. Nie sądzę aby Rampage mógł mu zagrozić. Wydaje mi się że na dzień dzisiejszy największe szanse na wygraną z Lyoto ma Dan Henderson. Sądzę nawet że by był faworytem. Do tego trzeba pamiętać o świeżej krwi jak np Luis Caine bądź Jon Jones .
Co do reszty walk to wydaje mi się że The Terror wygrał . Pierwsza rudna dla niego, druga dla wieśniaka. W 3 Hughes sprowadza pierw ale to Serra jest dużo bardziej aktywny. Potem Serra sprowadza i ładne GnP ale przez krótki okres czasu.
McFedries robi to co potrafi najlepiej. Jakby koleś mocniej pracował nad zapasami i bjj to by mógł wygrać z prawie każdym. Mam nadzieje że Profesor X nie pójdzie w odstawkę po tej walce.
Sonnen wygrał w swoim nudnym stylu .
Największą niespodzianką było zwycięstwo Edgara . Nawet nie tyle samo zwycięstwo ale sposób wygranej !!!!!!!!!!!! ŁAŁAŁIŁA . Sherka uważałem za top 5 LW na świecie. Oczywiście Sherk fizycznie by mogł walczyć ( oprócz wzrostu ) w LHW
Patrick Barry to debil
I najważniejsze zwycięstwo KRZYSKA !!!!!!!!!!!!!!!
Panowie , Krzysiek to jest gość !!! Mieć 2 walki w przeciągu miesiąca na poziomie UFC !!!!!!!!!!!!! I jakie wygrane. To tego jest on bardzo medialny. Umie się zachować przed kamerami. Potrafi się pokazać. Uważam że ma szanse jeszcze dużo osiągnąć ze swoim nastawieniem. BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I nie wiem jak was ale wkurwia to całe pierdolenie o karate. Jedyne co Lyoto wykorzystuje z karate to poruszanie się w dystansie . No może jeszcze część kopnięć.Lyoto vs Anderson
Wykorzystuje duzo wiecej, ale cwiczy tez bjj, i trenuje na pewno przekrojowo. Takze nie ma co sie denerwowac.
Napisano Ponad rok temu
Henderson by zrobil cos wiecej niz Ortiz ?Wydaje mi się że na dzień dzisiejszy największe szanse na wygraną z Lyoto ma Dan Henderson. Sądzę nawet że by był faworytem. Do tego trzeba pamiętać o świeżej krwi jak np Luis Caine bądź Jon Jones .
Arthur Cane juz zdecydowanie bardziej trafiony
ja bym jeszcze dorzucil Shoguna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 98 - Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
LETNI OBÓZ MMA W KOŁOBRZEGU 5.07- 11.07.2009