Co to za styl?
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo ze ludzie sa tylko ludzmi i kazdy orze tak jak moze i to jest w porzadku. Jak dla mnie jednak stanowczo za duzo brakow technicznych. Dozwolone jest tu duzo ale nauczono malo, efekt jest wlasnie taki jak widzimy - partyzantka.
Napisano Ponad rok temu
Wybaczcie ale mi sie nie podoba, sztywno na nogach, zadarta do gory broda, jak dla mnie dwa szamoczace sie bociany.
Wiadomo ze ludzie sa tylko ludzmi i kazdy orze tak jak moze i to jest w porzadku. Jak dla mnie jednak stanowczo za duzo brakow technicznych. Dozwolone jest tu duzo ale nauczono malo, efekt jest wlasnie taki jak widzimy - partyzantka.
golym okiem widac, ze to Hamburger karate, tanie zarcie made in usa, nie trzeba do tego fachowca zeby to stwierdzic. troche sie gosciu spocil i to wszystko. cala reszta nie nadaje sie do oceny.
jesli to byl egzamin, to jest to pomylka.
Jak kolega Jan trafnie zauwazyl, karate w stylu - "my ze spalonych wsi". Guerilla karate.

Napisano Ponad rok temu
 :wink:
   :wink:    

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 XXXVI MISTRZOSTWA POLSKI SENIORÓW KYOKUSHIN SIERADZ 2009 XXXVI MISTRZOSTWA POLSKI SENIORÓW KYOKUSHIN SIERADZ 2009- Ponad rok temu 
- 
			 Tsu shin gen - Shihan David Cook Tsu shin gen - Shihan David Cook- Ponad rok temu 
- 
			 Tsu shin gen - Shihan David Cook Tsu shin gen - Shihan David Cook- Ponad rok temu 
- 
			 Zmarł An'ichi Miyagi Zmarł An'ichi Miyagi- Ponad rok temu 
- 
			 WALKI SPARINGOWE K 1 WALKI SPARINGOWE K 1- Ponad rok temu 
- 
			 Yamaki Karate Yamaki Karate- Ponad rok temu 
- 
			 Otto Wayne-czarna perła brytyjskiego karate Otto Wayne-czarna perła brytyjskiego karate- Ponad rok temu 
- 
			 filmy instruktarzowe filmy instruktarzowe- Ponad rok temu 
- 
			 filmy instruktażowe filmy instruktażowe- Ponad rok temu 
- 
			 ARTUR HOVHANNISIAN UKOŃCZYŁ TEST 100 KUMITE ARTUR HOVHANNISIAN UKOŃCZYŁ TEST 100 KUMITE- Ponad rok temu