COPA POSNANIA VI
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Reflektowały byście na walkę z facetami gdyby się okazało że naszej kategorii nie będzie? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kategorie były by dobrane dla każdej wedle zasad dla panów jak rozumiem ? 8)
Napisano Ponad rok temu
chodziło mi o to, że zdziwiło mnie "nie" organizatorów dla pań ; )ok ja problemu nie widzę tylko innych dziewczyn pytam, bo mają prawo nie mieć na to ochoty.
yepKategorie były by dobrane dla każdej wedle zasad dla panów jak rozumiem ? 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dostałam wiadomość że kat. kobiet na pewno nie będzie, ale możemy startować z facetami.
No to do zobaczenia jutro dziewczyny jak coś :wink:
Napisano Ponad rok temu
Bez nerwacji dziewczyny. Jak widać jest nas co najmniej 3 więc może się nad nami zlitują :roll:
Reflektowały byście na walkę z facetami gdyby się okazało że naszej kategorii nie będzie? :twisted:
Inka, skoro byłaś zgłoszona Ty i była też Gosia i jedna dziewczyna z Copy Konin to można by dla Was zrobić open i każda z każdą niech powalczy. A tak lipa.
Ja za Klaudię zapłaciłem startowe i mam nadzieję, że choć trochę powalczy. W Koninie były trzy kategorie kobiet i było w nich po 3-4 zawodniczki, więc jak widać chcecie walczyć i można Wam do tego stworzyć warunki.
Pozdrawiam
Jacek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
robi się walki do 2 wygranych i tyle
CBJJ nie jest żadną wyrocznią
swoją drogą, ciekawe jak to będzie zorganizowane - walka dziewczyny w "męskiej" kategorii?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kobiety mogą startowac z mezczyznami ale powinny isc w kat wag nizej....czekam na relacje z turnieju a teraz jade na swoj
Problem w tym ,ze prawdziwe kobiety waza mniej niz najnizsza kategoria mezczyzn :twisted:
Napisano Ponad rok temu
A te co ważą więcej to już nieprawdziwe?kobiety mogą startowac z mezczyznami ale powinny isc w kat wag nizej....czekam na relacje z turnieju a teraz jade na swoj
Problem w tym ,ze prawdziwe kobiety waza mniej niz najnizsza kategoria mezczyzn :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja za Klaudię zapłaciłem startowe i mam nadzieję, że choć trochę powalczy. W Koninie były trzy kategorie kobiet i było w nich po 3-4 zawodniczki, więc jak widać chcecie walczyć i można Wam do tego stworzyć warunki.
Pozdrawiam
Jacek[/quote]
popeiram !!!
byłam jeszcze ja, więc uważam, że na lajcie powiina być kat. kobiet , ale cóż, zostałyśmy deliaktnie "zlekceważone".
Miejmy nadzieję, że inni organizatorzy nas uwzględnią
pozdrawiam i czekam na relację
Napisano Ponad rok temu
Ludzie walczą, siedzą na zawodach po kilka godzin a organizatora nie stać na medale tym bardziej że tak mało osób startowało, żenada jednym słowem
Pan Karol Matuszczak sędziuje walkę w białych pasach chłopak ma ciągniętego taktarowa krzyczy z bólu , Pan Karol zamiast zdyskwalifikować zawodnika mówi tylko że nie można robić dźwigni na nogi i puszcza walkę dalej , no kuźwa ręce mi opadły.
Generalnie lubię ten turniej lubię te zawody i te zasady ale to co napisałem do góry to była przesada.
Za rok na Copie będzie Copa Posnania- Pierwszy Krok i będzie startować 50 osób
Zeszłoroczna Copa super turniej, tegoroczna w porównaniu do tamtej to niewypał.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Madale przygotowane na turniej MEMORAIŁ HELIO GRACIE
- Ponad rok temu
-
Kiedy pojechaliście na swoje pierwsze zawody a kiedy Pas
- Ponad rok temu
-
W kwietniu BJJ na AWF(SALA SPORTÓW WALKI AWF)
- Ponad rok temu
-
BJJ Kielce
- Ponad rok temu
-
Roy Harris w Gdańsku!
- Ponad rok temu
-
"Memoriał HELIO GRACIE" - turniej BJJ
- Ponad rok temu
-
"Memoriał HELIO GRACJE" - turniej BJJ