Kolejne info na temat przyszłości Cro Copa
Napisano Ponad rok temu
Tym razem szersze info na temat podpisania kontraktu Mirko z organizacją “X”. Jeszcze nic nie jest pewne na 100% ale mamy już szerszy pogląd na tą sprawę. Wiemy na pewno, ze rozmowy toczą się z trzema organizacjami: DREAM, UFC, Affliction.
Cro Cop ujawnia szczegóły w sprawie negocjacji o podpisanie kontraktu z organizacjami MMA. Jak wiemy Mirko przeszedł operacje kolana. Jego kontrakt z DREAM wygasł po zwycięstwie nad Hong Man Choi’em. Kontaktował się z kilkoma promotorami i ostateczną decyzję poznamy jeszcze w tym miesiącu.
„Jestem w trakcie rozmów z Japońskimi promotorami, którzy dobrze mnie traktowali przez te lata. Nie jest już także sekretem, że UFC kontaktowało się ze mną. Rozmawiam też z inną amerykańska organizacją”
Zdaje się, że trzecią organizacją, która byłaby zainteresowana Mirko jest Affliction. Z długą listą talentów heavyweight, byłaby to dobra oferta dla Chorwata. Współwłaściciel Affliction Tom Atencio wyjaśnił na ostatnim spotkaniu z fanami, że jest zainteresowany Cro Copem.
„On jest niesamowity i byłbym bardzo zadowolony pozyskaniem go do Affliction. Cro Cop byłby tutaj bardzo interesującym zawodnikiem”
Mirko powrócił już do lekkich treningów siłowych i kondycyjnych pod okiem trenera Jukica. Jednakże będzie to jeszcze dluga droga po takiej operacji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mirko chce wystąpić na UFC 99 w Koloni.
Na necie jest wywiad w ktorym Randy deklaruje szczere checi pojedynku z Mirasem:)
Ja bym chcial by Mirko wrocil do dawnej swietosci ,spral Overeema w UFC i pozniej przeszedl do Affliction.A tak pojedynek np z Arlovskim hmmmm.
Pomarzyc zawsze mozna :-)
Napisano Ponad rok temu
Mirko chce wystąpić na UFC 99 w Koloni.
Na necie jest wywiad w ktorym Randy deklaruje szczere checi pojedynku z Mirasem:)
Ja bym chcial by Mirko wrocil do dawnej swietosci ,spral Overeema w UFC i pozniej przeszedl do Affliction.A tak pojedynek np z Arlovskim hmmmm.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ta organizacja jeszcze istnieje ? Myślałem że jak zobaczyli swój wyniki PPV to zwineli interesMirko chce wystąpić na UFC 99 w Koloni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To ta organizacja jeszcze istnieje ? Myślałem że jak zobaczyli swój wyniki PPV to zwineli interesMirko chce wystąpić na UFC 99 w Koloni.
Taki słaby był ten wynik????
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJ Penn vs GSP - afery wazelinowej ciąg dalszy...
- Ponad rok temu
-
Demian Maia - wywiad
- Ponad rok temu
-
UFC 97 odbędzie się w Kanadzie
- Ponad rok temu
-
Rich Franklin vs Wanderlei Silva na UFC 99!
- Ponad rok temu
-
Walki K1 do sciagniecia w super rozdzielczosci !!!
- Ponad rok temu
-
Seminarium MMA
- Ponad rok temu
-
Hot news! Fedor vs....
- Ponad rok temu
-
Dana White: "Fedor mógłby walczyć o pas UFC..."
- Ponad rok temu
-
gale strikeforce