BJ Penn vs GSP - afery wazelinowej ciąg dalszy...
Napisano Ponad rok temu
To chyba najsilniejszy argument pokazany do tej pory w sprawie "afery wazelinowej". Trzeba przyznać że film robi wrażenie. Z drugiej strony trzeba pamiętać że sprawny montaż czyni cuda i może uczynić pewne fakty bardziej realnymi niż są w rzeczywistości.
Filmiku nie da się niestety wkleić w ten sposób żeby była miniaturka okna do oglądania więc umieszczam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Osobiście nie wydaje mi się żeby to zmieniało cokolwiek co zostało już ustalone. Jedyny słuszny wniosek to taki, że jeżeli okaże się to prawdą to powinny zostać wyciągnięte konsekwencje. Powinniśmy jedynie skupić się na przyszłych UFC 8)
Napisano Ponad rok temu
a to z uderzaniem to juz w ogole; bj obracal glowe, a gsp patrzyl w druga strone.
Napisano Ponad rok temu
a filmik, trzeba przyznać że montaż "Hollywodzki"...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy wiadomo kiedy mniej wiecej bedzie ten UFC 100?
Slava
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Materiały wklejane ze stronki Penna są mocno stronnicze.
dokładnie, ale tak to jest jak się ktoś nie potrafi przyznac do porazki, że był po prosty slabszy. jesli nawet wazelina miala troche wplywu na przebieg walki w parterze, a na górze stojka ? przeciez niby bj penn ma najlepszy boks w mma ( słowa Roacha) miał zdominowac GSP i co ? jak hawajczyk juz po pierwszej rundzie nei miał sił, caly czas sie cofał tylko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jesli to prawda, to nie dosc, ze GSP jest swietnym fighterem to jeszcze lebski z niego taktyk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie nic to nie zmienia, bj po pierwszej czy tam drugiej rundzie spuchł, zresztą sam to powiedział więc to sie robi jeszcze bardziej żałosne niż plotki o dodzie
dokładnie, najważniejsza walka w jego karierze a on nie ma siły po pierwszej rundzie.. brawo dla Pena
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie bj nie potrafi pogodzić się z przegraną i ośmiesza się tym wszystkim.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najpierw jest tylko Chuck z Dana :
Lidell - "Ok Dana gala sie konczy czas spierdalac, koks juz zalatwilem."
Dana - "Spoko luz, musze jeszcze wejsc na ring pousmiechac sie do kamer, pierdolne jakis glupi tekst i sie zwijamy."
W tym momencie widac jak podchodzi koles w garniturku i mowi :
Koles w garniturku - "limuzyna z dziwkami juz czeka ide dorzucic troche wiecej alocholu do barku."
Po czym podchodzi Mir :
Mir - "Chlopaki jade z wami tylko trza jakos moja zone zgubic"
Lidell - "Damy rade Dana jej powie ze musicie dograc kase za nastepna walke"
Przeskok do Dany rozmawiajacego z kolesiem z komisji :
Dana - "Impreza tam gdzie zwykle"
Koles z komisji - "Jasne"
Po czym Dana podchodzi do kilku gosci :
Dana - "Konczymy ten burdel i spadamy na bibe. Chuck zalatwil koks, ja zamowilem dziwki. Trza bedzie zrobic zrzute przed bo nie mam kurwa ochoty was ciagle sponsorowac, pierdole taki interes - do ruchania to wszyscy a rano ja sam z rachunkiem zostaje. A i nie bierzemy dzis BJ'a, walczyl jak cipa, a po tym wpierdolu ktory dostal i tak mu nie stanie. Za 30 minut przy tylnim wyjsciu i niech ktos zalatwi zarcie zeby kurwa znow nie bylo trzeba po drodze stawac w McDrive."
I tutaj widzimy najazd na zdziwiona twarz Rashada ktory mysli sobie :
Rashad - "Ja pierdole, gruba balanga i znow nikt mnie nie zaprosil , jak zwykle dowiaduje sie ostatni"
Oczywiscie to jest tylko wolne tlumaczenie i moge sie mylic.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Demian Maia - wywiad
- Ponad rok temu
-
UFC 97 odbędzie się w Kanadzie
- Ponad rok temu
-
Rich Franklin vs Wanderlei Silva na UFC 99!
- Ponad rok temu
-
Walki K1 do sciagniecia w super rozdzielczosci !!!
- Ponad rok temu
-
Seminarium MMA
- Ponad rok temu
-
Hot news! Fedor vs....
- Ponad rok temu
-
Dana White: "Fedor mógłby walczyć o pas UFC..."
- Ponad rok temu
-
gale strikeforce