I teraz pytanie - tabelki pokazują naprawdę niewielkie różnice, w Basmati na przykład jest trochę więcej białka. Jak już jeść, to który najlepiej? Są jakieś konkretniejsze różnice, których na pudełkach nie ma?

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tak samo. Najczęściej jem go z twarogiem albo popijam białkiem.Dla mnie brązowy jest sto razy smaczniejszy niż biały, moge go nawet bez niczego zajadać.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale co tu rozwijac? bardzo lubilem, jak mi matka robila na obiadnovo mogłbys rozwinac temat gryki, kefiru i jajka? (widze wsyzstkie skladniki tró slawik madafaking diety)
bo teraz gardzePS
myslalem novo ze gardzisz pozywieniem zbozowym :twisted:
Slava
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu