I teraz pytanie - tabelki pokazują naprawdę niewielkie różnice, w Basmati na przykład jest trochę więcej białka. Jak już jeść, to który najlepiej? Są jakieś konkretniejsze różnice, których na pudełkach nie ma?
 
					
					 
Napisano Ponad rok temu
 
					
					Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 
					
					Napisano Ponad rok temu
 
  Nie wiem czy wogole jest sens roztrzasac sie o te pare gram bialka czy wegli. Chyba ze szykujesz sie do mister universum
  Nie wiem czy wogole jest sens roztrzasac sie o te pare gram bialka czy wegli. Chyba ze szykujesz sie do mister universum  
					
					Napisano Ponad rok temu
 ), ale poza tymi 10 kaloriami w jedną czy w drugą to po prostu była jedyna wyraźna różnica.
  ), ale poza tymi 10 kaloriami w jedną czy w drugą to po prostu była jedyna wyraźna różnica. Napisano Ponad rok temu
 . Najbardziej lubie paraboiled bo się nie klei i jest smaczny, jem te dwa "gatunki" na zmianę.
 . Najbardziej lubie paraboiled bo się nie klei i jest smaczny, jem te dwa "gatunki" na zmianę.
					
					Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tak samo. Najczęściej jem go z twarogiem albo popijam białkiem.Dla mnie brązowy jest sto razy smaczniejszy niż biały, moge go nawet bez niczego zajadać.
 
					
					Napisano Ponad rok temu
 zreszta i tak wole kasze gryczana 8)
  zreszta i tak wole kasze gryczana 8)
					
					Napisano Ponad rok temu
 . Dalatego smaże troche boczku na oliwie z oliwek zalewam tym kaszę i popijam kefirem, wtedy jest w miatę ok.
 . Dalatego smaże troche boczku na oliwie z oliwek zalewam tym kaszę i popijam kefirem, wtedy jest w miatę ok.  
					
					Napisano Ponad rok temu
 . Dalatego smaże troche boczku na oliwie z oliwek zalewam tym kaszę i popijam kefirem, wtedy jest w miatę ok.
 . Dalatego smaże troche boczku na oliwie z oliwek zalewam tym kaszę i popijam kefirem, wtedy jest w miatę ok.  
					
					Napisano Ponad rok temu
 . Dalatego smaże troche boczku na oliwie z oliwek zalewam tym kaszę i popijam kefirem, wtedy jest w miatę ok.
 . Dalatego smaże troche boczku na oliwie z oliwek zalewam tym kaszę i popijam kefirem, wtedy jest w miatę ok.  
					
					Napisano Ponad rok temu
 
					
					Napisano Ponad rok temu
 mi wchodzi łatwo ze wszystkim. Jak chce coś mega szybko zrobić to kroje cebulke, kielbase w plasterki i wszystko podsmażam. Dodaje do ugotowanej kaszy i polewam tłuszczykiem 8)
  mi wchodzi łatwo ze wszystkim. Jak chce coś mega szybko zrobić to kroje cebulke, kielbase w plasterki i wszystko podsmażam. Dodaje do ugotowanej kaszy i polewam tłuszczykiem 8)
					
					Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale co tu rozwijac? bardzo lubilem, jak mi matka robila na obiadnovo mogłbys rozwinac temat gryki, kefiru i jajka? (widze wsyzstkie skladniki tró slawik madafaking diety)
 
 bo teraz gardzePS
myslalem novo ze gardzisz pozywieniem zbozowym :twisted:
Slava
 kaszy niestety nie jadlem od jakichs 2 lat. kefiru zreszta tez nie pilem ;(
  kaszy niestety nie jadlem od jakichs 2 lat. kefiru zreszta tez nie pilem ;(
					
					0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu
 
- Ponad rok temu