ktory klub bjj w Trojmiescie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenerem jest Zbyszek Tyszka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uzasadnisz jakoś swoją tezę? nie żebym się was czepial, ale ciekawy jestem, czemu akurat wy jesteście najlepsi?Najlepszy klub bjj i mma w Polsce.
Napisano Ponad rok temu
Trenerem jest tam Grzegorz Jakubowski !
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
www.bjj.gdynia.pl
Trenerem jest Zbyszek Tyszka
O, to wyprowadził się z Wawy... (znaczy odszedł z najlepszego klubu na Mazowszu)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. wyniki osiągane na lidze shooto (w szczególności III)
2. bilans walk zawodowych
3. kwalifikacje i renoma
Leonzawodowiec - a Ty siedziałeś za pedofilie czy byłeś tylko ofiarą? tyle odpowiedzi od całego klubu.
Ofeck: dostałeś namiary na klubu, przejdź się i sam zdecyduj.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
dealer diluje podrabianym sztynksem i nie jest instruktoremO, robi się jazda na całego. Wie ktoś coś jeszcze o innych instruktorach
Napisano Ponad rok temu
Leonzawodowiec - a Ty siedziałeś za pedofilie czy byłeś tylko ofiarą? tyle odpowiedzi od całego klubu.
Nie nie siedziałem za nic takiego.
Co do trenera Sarmatii to słyszałem tylko coś takiego i dlatego pytam czy to prawda. To co mówisz nie przedstawia żadnych argumentów tylko jest typowym odgryzieniem się w sposób mało inteligentny i chamski. Zdementuj albo potwierdź to.
Ja osobiście nie poszedł bym do klubu do osoby która siedziała w więzieniu za tego typu przestępstwo gdyż gwałt to czyste skur.......two. Uważam, że ludzie mają prawo wiedzieć a jeśli to prawda to niech ocenią sami.
Napisano Ponad rok temu
szukanie sensacji... chcecie trenować czy prowadzić kolorowe czasopisma??
W sportach walki chyba jednak ważne jest po, której stronie mocy jest trener Żadnemu klubowi chluby nie przynosi jak trener robi sobie 3letnią przerwę.
Aha, wysłałbyś swoją dziewczynę na treningi do kogoś kto siedział za gwałt Więc nie mów, że to nie istotne.
Napisano Ponad rok temu
dealer diluje podrabianym sztynksem i nie jest instruktoremO, robi się jazda na całego. Wie ktoś coś jeszcze o innych instruktorach
Mags pamiętaj, że we wszystkim masz współudział więc proponuję ciszę za ciszę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wie ktos przypadkiem, czy jest jakas sekcja trenujaca jakikolwiek parter w trojmiescie w godzinach rannych (8-14)? tak sie sklada, ze juz mam ogromna ochote potrenowac, ale w marcu akurat mam zjebany grafik do pracy.
Wątpie, Sarmatia to bjj od 18.30 do 21.00 w pon i środy
Nie nie siedziałem za nic takiego.
Co do trenera Sarmatii to słyszałem tylko coś takiego i dlatego pytam czy to prawda. To co mówisz nie przedstawia żadnych argumentów tylko jest typowym odgryzieniem się w sposób mało inteligentny i chamski. Zdementuj albo potwierdź to.
Ja osobiście nie poszedł bym do klubu do osoby która siedziała w więzieniu za tego typu przestępstwo gdyż gwałt to czyste skur.......two. Uważam, że ludzie mają prawo wiedzieć a jeśli to prawda to niech ocenią sami.
Wątpię aby Boruta był gwałcicielem i aby ktokolwiek mógł to formalnie potwierdzić/zaprzeczyć. Wiem za to, że ma wielu "internetowych wrogów"., czyli ludzi których pocisnął, a oni obrabiają mu dupę wszędzie gdzie się da.
Imiona i nazwiska i osiągnięcia naszych trenerów znajdziesz na : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Co do tematu to polecam sarmatię, która daję na prawdę dobre możliwości do treningu pod walki mma.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Najlepsze GI do bjj
- Ponad rok temu
-
ME
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra Poznań
- Ponad rok temu