wiek a treningi
Napisano Ponad rok temu
zwracam sie do Was z prosba o pomoc o podpowiedzenie mi w nastepujacej kwestii - bjj trenuje od 19 roku życia wczesniej duzo trenowalem lekka (mlot) i w czasie poszukiwania nowego zajecia poznalem inne sztuki walki (mt, jj) wiec trening nie jest mi obcy jednak szykuje mi sie dluzsza przerwa w treningach wroce do nich w wieku 23-24 lat (powodu przedstawic nie moge) i mam pytanie czy ma to sens? nie chce trenowac na pewno zawodowo/zawodniczo wiem ze mistrzem swiata nie bede ale chce tez byc jak najdalej od typowej amatorki chcialbym jeszcze pojezdzic na zawody prosze o odpowiedzi pozdrawiam bjj rulez
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli trenowanie sprawia ci przyjemność to chyba nawet nie powinieneś pytać czy powinieneś wracać
Napisano Ponad rok temu
Chyba nawet trzy ale bardziej jestem zadowolony z jednego 3 i jednego 4 miejsca niż z tych zwycięstw.
Jeśli trenowanie sprawia ci przyjemność to chyba nawet nie powinieneś pytać czy powinieneś wracać
czy masz na mysli trzecie miejsce na Mistrzostwach Mazowsza ? :wink:
Napisano Ponad rok temu
tak tez myslalem ale musialem tez uslyszec jakies slowa poparcia dziekuje wszystkim za szczere odpowiedzi pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
...
czy masz na mysli trzecie miejsce na Mistrzostwach Mazowsza ? :wink:
Oczywiście ;p
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...szykuje mi sie dluzsza przerwa w treningach wroce do nich w wieku 23-24 lat (powodu przedstawic nie moge) i mam pytanie czy ma to sens? ....
Ma sens. Tam... też można trenować
A wiek nie gra istotnej roli, spójrz na Bagiego
Napisano Ponad rok temu
Ale odpowiadając dokładnie koledze, który założył temat to chciałbym mieć 24 lata ....chłopie w tym wieku jak najbardziej można trenować, to wiek największej wydolności i sprawności...więc się nie zastanawiaj......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do mnie do klubu przyszedł w tym miesiącu trenować BJJ człowiek w wieku 56 lat. 8)
I to się zajebiście chwali, postawa godna naśladownictwa 8)
Napisano Ponad rok temu
Ciekawych odsyłam do forum judo, i odszukania tematu "DZIADY POTRAFIĄ". Grunt to trochę dystansu do samego siebie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
treningi rano/w poludnie
- Ponad rok temu
-
BJJ Seminarium we Wroclawiu 7 Lutego
- Ponad rok temu
-
ALLIANCE POLSKA WARSZAWA
- Ponad rok temu