Słaboblokujący się baton - co zrobić?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i dobrze tlumaczono, bo wlasnie tak sie reguluje wyrzut w batonach (przynajmniej tych ESP)Przynajmniej mi tak tłumaczono
jedyny problem to to ze jak ktos nigdy nie odkrecal kapsla to czasami trzeba uzyc kombinerek..
Napisano Ponad rok temu
Jak rozkręcisz rękojeść to masz tam takie dwie blaszki - zależnie od ich rozstawienia baton się blokuje, składa i rozkłada słabiej/mocniej. Przynajmniej mi tak tłumaczono
Też tak mi się wydawało, dlatego przed napisaniem postu, rozkręciłem obie pałki i zamieniłem ten kapsel. Wkręciłem ten z działającej, 26 calowej. Nadal jest to samo. Pierwszy człon, ten grubszy, bardzo dobrze się blokuje po energicznym rozłożeniu, ale niestety drugi cieńszy, chowa się po ruszeniu pałki.
Napisano Ponad rok temu
Ja swojego 18 specjalnie zrobilem na poslizg ze sie do "konca nie blokuje" - ale to wynika z treningu jaka ta palka uskuteczniam
Napisano Ponad rok temu
Dość już zalewu byle jakiego gówna.
Ludzie, którzy sporzedają powinni wreszczcie zacząć liczyć się z tym, że kupujący ma prawo dostać sprawny towar.
Warto zrobić to choćby dla sportu.
Tak na marginesie, g... powinno obchodzić nas, ile towar kosztuje. Może takie podejście do rzeczy ochroni z czasem gości, którzy usiłują "oszczędzać" kupując "super" wyrób, którego półkę określiły normy z ChRLu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Light For Life UC3.400 [5.11 Tactical]
- Ponad rok temu
-
Surefire P60L
- Ponad rok temu
-
Maxpedition
- Ponad rok temu