Tomasz Drwal na UFC 93 OFICIALNIE!!!!!1
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tylko ze to nie bedzie jego pierwsza walkaTomek zmierzy sie 17 stycznia w Dublinie na UFC 93 z Ivanem Seratim, jest to informacja potwierdzona przez grupe menagerska zajmujaca sie sprawami Seratiego. Miejmy nadziej ze zadna kontuzja nie pokrzyzuje staru tomka i wygra swoja 1-wsza walke w UFC:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no to co innego miales na mysli, a co innego napisales :-)Napisałem ze wygra swoja 1wsza walke, bo jak dotąd jeszcze nie wygrał w UFC, to miałem na mysli.
Napisano Ponad rok temu
Kwestia interpretacji :wink:
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rzecz w tym, że na forum rzadko panuje puryzm w aspekcie języka, a tak napisane zdanie można zrozumieć na oba sposoby.
W skrócie - na magisterkę się to nie nadaje, ale łatwo dojść o co chodzi :wink: O to mi chodziło.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Spamujecie tylko nie potrzebnie.
A teraz do Tematu.
Mam nadzieje że Tomek wygra bo jeśli nie to UFC rozwiąże z nim kontrakt ostatnio wyleciało wielu zawodników np Soko.
A jeśli wyleci z UFC to nie zobaczymy go na czerwcowej gali UFC u naszych zachodnich sąsiadów.
Oby Tomek wygrał bo chętnie pojadę na to UFC do Berlina.
Napisano Ponad rok temu
 Wazne zeby Drwalu wygral !! Skopal po dupsku goscia pozadnie i dal do zrozumienia reszcie ze sie liczy w tej stawce ! War Drwal ! :twisted:
  Wazne zeby Drwalu wygral !! Skopal po dupsku goscia pozadnie i dal do zrozumienia reszcie ze sie liczy w tej stawce ! War Drwal ! :twisted:

Napisano Ponad rok temu
Jeśli Tomek starannie przepracował ten okres po kontuzji to myślę że nie powinien mieć problemów w pokonaniu Włocha, oby nie wyszedł do tej walki za bardzo spięty
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 SEMINARIUM MMA W GB ŁÓDŹ SEMINARIUM MMA W GB ŁÓDŹ- Ponad rok temu 
- 
			 Fedor Emelianenko's Seminar - Słowacja 2007 Fedor Emelianenko's Seminar - Słowacja 2007- Ponad rok temu 
- 
			 George Bush i Phil collins w MMA:) George Bush i Phil collins w MMA:)- Ponad rok temu 
- 
			 Cała prawda o Fjodorze E. Cała prawda o Fjodorze E.- Ponad rok temu 
- 
			 Fedor w ADCC! Fedor w ADCC!- Ponad rok temu 
- 
			 Magda Jarecka w "Faktach" TVN Magda Jarecka w "Faktach" TVN- Ponad rok temu 
- 
			 MMA w filmie: im wiecej tym lepiej?? MMA w filmie: im wiecej tym lepiej??- Ponad rok temu 
- 
			 Gina Carano w WEC Gina Carano w WEC- Ponad rok temu 
- 
			 Jon Fitch zwolniony z UFC Jon Fitch zwolniony z UFC- Ponad rok temu 
- 
			 Angels Of Fire IV - zdjęcia z turnieju mma. Angels Of Fire IV - zdjęcia z turnieju mma.- Ponad rok temu