PERFECT HARMONY CUP II
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zgłoszenia do 1 stycznia włącznie, czyli do 23.59Wiadomo juz ile jest osob w niebieskich pasach w kat. 88,3 kg i w kat. 94,3kg??Zgłoszenia do 1 stycznia włącznie?
Bez obaw, chętnych do walki w tych właśnie kategoriach na pewno nie zabraknie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Proszę o uważne prześledzenie nazwisk zamieszczonych na liście i nadesłanie ewentualnych korekt (z dywizją i kategorią).
Poprawki zgłaszamy do godziny 12:00 (w południe - gdyby ktoś pytał) sobota 03.01.2009
Proszę o kontaktowanie się poprzez trenerów lub kierowników ekip.
Po ewentualnych poprawkach zamieszczone zostaną listy z podziałem na kategorie wagowe,
a po weryfikacji wpłat, drabinki walk.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w niedzielę zamieścimy Listy startowe z podziałem na dywizje i kategorie wagowe.
Jeżeli wśród zawodników zauważycie posiadaczy tych pasów Judo startujących w dywizji Białych Pasów. Proszę o informację, zostanie przeniesiony, tak jak zostało to dokonane na MP w Zgierzu.
A informatorzy trafią na listę IPN;)
Przypominam o terminie wpłat startowego, tylko na tej podstawie zawodnik znajdzie się na liście walk.
Napisano Ponad rok temu
Zamieściliśmy na stronie podział na Dywizje i kategorie wagowe.
Proszę o zapoznanie się z dokumentem i sprawdzeniem czy wszystko się zgadza.
Ważne informacje w Dywizji Kobiet, Juniorów i Elicie
Przypominam, że do drabinki startowej zostaną wpisane tylko osoby, które wniosły opłatę startową (40 zł). Termin upływa 05.01.2009.
Jeżeli nie dokonujecie przelewu drogą elektroniczną zeskanujcie potwierdzenie i przyślijcie na mail
>pretoriangorzow@o2.pl
ułatwi to weryfikację i zaoszczędzi problemów.
Życzę wszystkim sukcesów w walce.
Napisano Ponad rok temu
Czy podzielenie elity na dwie kategorie to ostateczna decyzja?
Proponujecie podział, którego granicą jest 76 kg. Oznacza to różnicę ponad 30 kg przy spotkaniu zawodników ze skrajów cięższej kategorii (np. 76 kg i 107 kg). W perspektywie może to oznaczać poważne kontuzje i sporą dysproporcję szans.
Mam świadomość, że w ABSOLUTO takie rzeczy się dzieją, ale mam nadzieję, że to nie będzie kontrargument. Każdy ma świadomość, że ABSOLUTO to kategoria o innym charakterze.
Pozdrawiam,
J.
Napisano Ponad rok temu
Proponujecie podział, którego granicą jest 76 kg. Oznacza to różnicę ponad 30 kg przy spotkaniu zawodników ze skrajów cięższej kategorii (np. 76 kg i 107 kg). W perspektywie może to oznaczać poważne kontuzje i sporą dysproporcję szans.
J.
Podział nastapił po przeanalizowaniu dostępnych w internecie profili zawodników i ta teoretyczna możliwość w tym przypadku nie występuje. Choć rzeczywiście jest różnica sięgajaca niemal 20 kg.
Ważna wiadomość. Jeden z zawodników (kto, będzie wiedział gdy sprawdzi listy) został przeniesiony do wyższej Dywizji z uwagi na to, iż jest posiadaczem odpowiedniego stopnia szkoleniowego w Judo, uprawniającego go do startów w Elicie.
Więcej śmiałości Panowie;)
Napisano Ponad rok temu
ciekawe, dlaczego
Napisano Ponad rok temu
Dotąd 8 dziewcząt zapisało się do nowych kategorii wagowych.
Proszę o zweryfikowanie pozostałych zgłoszeń.
Do wszystkich:
Ponieważ z różnych przyczyn następują modyfikacje w liście Dywizji proszę kontrolować co jakiś czas wpisy dotyczące waszych zawodników i poinformować gdyby wdarł się jakiś błąd, aby można go było usunąć przed podaniem drabinek startowych.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
mam nadzieję, że coś znajdziecie.
Napisano Ponad rok temu
rok temu badałem połączeniaMam pytanie, jak można się wydostać z Koźmina po zawodach? Bo z tego co widzę ostatni pociąg odjeżdża o 16.02. Można jakoś się dostać później do większego miasta, aby wsiąść w PKP?
wyszło na to, że najlepiej busem lub pksem uderzyć do Wrocka i dopiero tam złapać pkp do Warszawy.
serio.
Napisano Ponad rok temu
Na naszej stronie zamieszczona jest nowa lista startowa z zaznaczeniem dokonania płatności oraz, zmodyfikowana lista Dywizji.
Proszę o jak najszybsze sprawdzenie i ewentualne uwagi w wypadku pomyłki.
>pretoriangorzow@o2.pl
Jeśli wszystko zostanie wyjaśnione do jutra, w piątek zostaną zamieszczone drabinki startowe. Liczę na współpracę. Nadal nie wszystkie dziewczyny dały znać.
Poprzednia kat. -66 zahacza zarówno o + jak -62,5 ściślej proszę
Napisano Ponad rok temu
Ważna informacja:
W związku z pytaniami informuję, że tak jak na innych zawodach obowiązują ubezpieczenia sportowe.
(Roczne beziminne ubezpieczenie sportowe na 15 członków Klubu na najniższą stawkę wynosi około 130 zł w PZU.)
Na naszej stronie zostaną zamieszczone druki Oświadczeń, które prosimy wydrukować, podpisać i dostarczyć organizatorom. Juniorzy proszeni są o przywiezienie ze sobą zgody rodziców na udział w zawodach oraz powyższego Oświadczenia podpisanego przez jednego z rodziców wraz z nr dowodu osobistego i adnotacją: ojciec, matka, prawny opiekun
PS.
Proszę Państwa, jutro o godzinie 10:00 zamykam proces rejestracji. Osoby, które nie przesłały startowego zostaną usunięte z listy, a pozostałych wpiszemy w drabinki turnieju.
Adres do korespondencji powyżej lub na naszej stronie
Napisano Ponad rok temu
Na waszym oświadczeniu jest napisane:
"...na co okazałem stosowne zaświadczenie lekarza sportowego...".
Ja posiadam zaświadczenie lekarza rodzinnego. Zmienić to w oświadczeniu przed wydrukowanie i podpisaniem?
Z góry dzięki za odp
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Drabinki już są ............. nie zagotujcie serwera;)
Proszę nie zmieniać treści Oświadczeń.
Dziękuję
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
BJJ CZeladz
- Ponad rok temu
-
NABÓR DO SEKCJI BJJ/MMA. Gameness Team Poznań!
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Grapplingu FILA
- Ponad rok temu
-
Gracie barra poznań "MMA poznań"
- Ponad rok temu
-
Judoga/Gi do Bjj ?
- Ponad rok temu
-
Ceny w BJJ Wroclaw
- Ponad rok temu
-
BJJ w gi w Londynie (północny i środkowy)
- Ponad rok temu
-
BJJ na Olimpiadzie 1012 w Londynie
- Ponad rok temu
-
Po seminarium z Bruno Carvalho w Gdańsku
- Ponad rok temu
-
Treningi w godzinach porannych...
- Ponad rok temu