BJJ CZeladz
Napisano Ponad rok temu
W Poniedziałki, srody i piatki o 19.
Zapraszam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sekcja dopiero zaczyna dzialalnosc i ma grupe poczatkujaca.
Zapraszam wszystkich chetnych z okolicy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z przyczyn od trenera niezależnych trening dzis (07.11.08) i w poniedziałek (10.11.08) trenini sie nie odbędą. Zapraszam od środy.
Napisano Ponad rok temu
>Możesz mi wyjaśnić co się kurwa stało
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wystaczy jakis konkretny rzut na treningu i nieudane ladowanie np na glowe potem ten co rzucal spada na rzucanego i po ptakach...ale okolicznosci nie znamy, dobrze by bylo dowiedziec sie prawdy, tyle co trenuje na zadnej sali sie nie stalo nikomu cos takiegoŻeby doznać takich obrażeń...Chłopak musiałby zostać najzwyczajniej w świecie pobity...
Napisano Ponad rok temu
W tej kwestii prosze moderatorow o interwencje - minimalna tolerancja chamstwa spowoduje tylko ogólna pyskówke. Zreszta świetnie o tym wiecie.
Po drugie: to jest niewielka sekcja i do wszystkich ćwiczących łatwo dotrzeć. Trener to właśnie uczynił i na chwile obecna jest potwierdzone, że wszyscy są cali i zdrowi. W środe sam widziałem wiekszość ćwiczących i byli w jak najlepszym zdrowiu. No i nie chodzą na zajęcia żadni szesnastolatkowie.
Po trzecie: w tej samej sali ćwiczą inne sekcje: aikido, kickboxingu, zapasów i iaido (może ktoś wiecej, ale nie mam takiej wiedzy). Na każdym z tych sportów można doznać uszczerbku na zdrowiu - bo są sztukami walki. A początkującemu nastolatkowi mogą sie pomylic nazwy, bo przecież nic nie wie w kwestii SzW.
Po czwarte: jesli masz jakieś POTWIERDZONE informacje na ww temat to proszę o kontakt.
Napisano Ponad rok temu
no ale z ta nazwa to nie przesadzaj...ogolnie mam nadzieje, ze to pomylka jakas jedna wielka...
Napisano Ponad rok temu
...
W tej kwestii prosze moderatorow o interwencje - minimalna tolerancja chamstwa spowoduje tylko ogólna pyskówke. Zreszta świetnie o tym wiecie.
...
Zainterweniowałem już w wystarczający sposób. Dopóki nikt Cię nie obraża nie spodziewaj się niczego więcej.
Napisano Ponad rok temu
1. W ostatnich dniach nie pojawil sie zaden szesnastolatek
2. Wszyscy którzy byli w tym czasie na treningu nie maja zadnych kontuzji
Napisano Ponad rok temu
.... jesli masz jakieś POTWIERDZONE informacje na ww temat to proszę o kontakt.
Informacje są potwierdzone. Chłopaczek który rok trenuje Judo w szkole, pojechał z ciekawości do hali MOSiR Czeladzi na BJJ -na trening i teraz siedzi w kołnierzu z połamanymi żebrami....
Skarżył mi się kolega, że chłopaka od niego potraktowano w ten sposób...
Nie wyobrażam sobie jak na treningu BJJ mogło by dojść do czegoś takiego...
Po dziesiejszym treningu moge powiedziec co nastepuje:
1. W ostatnich dniach nie pojawil sie zaden szesnastolatek
2. Wszyscy którzy byli w tym czasie na treningu nie maja zadnych kontuzji
Nie ma z nim kontaktu ... ale skoro tak twierdzisz, to możliwe, że poszedł na Bjj a wbił się na zapasy i go jakieś głupie, narwane skurwysyny połamały ...
Stąd moja irytacja
Napisano Ponad rok temu
POnadto zauwaz, ze cwiczac judo, takich kontuzji latwo sie nabawic, np zle padajac.
Poza tym informacja typu 'bo kolega powiedzial, ze koledze ponoc...' jest informacja nie do konca potwierdzona.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To dosc powazna sprawa moze rzeczywiscie komus cos sie stalo, przez czyjas niekompetencje i któs jest o to niesłusznie oskarżany.
Dzieki za załatwienie rasha. Gratuluj Maćkowi purpury - dawno mu się należała.
Napisano Ponad rok temu
To dosc powazna sprawa moze rzeczywiscie komus cos sie stalo, przez czyjas niekompetencje i któs jest o to niesłusznie oskarżany.
Grimper stało się na 100% na tym obiekcie, jeśli to nie u was na BJJ to nie masz się czym przejmować a ja puki co ze swojej strony przepraszam może za zbyt impulsywną reakcje.
W zasadzie myśle nie ma powodu żebyś nie mówił prawdy, że to nie na waszych zajęciach.
Wątpie żeby ktoś się wypierał w żywe oczy bo to na dłuższą mete i tak by nic mu nie dało..
W takim razie przepraszam jeśli kogoś nie słusznie oskarżyłem ...ale po prostu po ludzku się w kurwiłem.
Tak czy siak ...jak się sprawa wyjaśni, najprawdopodobniej odpowiedzialny za to beknie ...
bo tyle o ile żebra się czasem łamią z błachych powodów... ale wbijanie na pierwszym treningu gówniarza głową w mate i uszkodzenie mu kręgów, aż się prosi o wyciągnięcie konsekwencji.
Jak mówiem nie ma z chłopaczkiem kontaktu ..jak sie czegoś tylko dowiem to sprawe sprostuje..
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NABÓR DO SEKCJI BJJ/MMA. Gameness Team Poznań!
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Świata Grapplingu FILA
- Ponad rok temu
-
Gracie barra poznań "MMA poznań"
- Ponad rok temu
-
Judoga/Gi do Bjj ?
- Ponad rok temu
-
Ceny w BJJ Wroclaw
- Ponad rok temu
-
BJJ w gi w Londynie (północny i środkowy)
- Ponad rok temu
-
BJJ na Olimpiadzie 1012 w Londynie
- Ponad rok temu
-
Po seminarium z Bruno Carvalho w Gdańsku
- Ponad rok temu
-
Treningi w godzinach porannych...
- Ponad rok temu
-
judo+mma