UFC 92 - gala roku?
Napisano Ponad rok temu
Ktoś mi wyjaśni skąd ten podziw dla Wandy? W czym jest lepszy jako sportowiec od Jacksona? :-) Czy tak po prostu chcecie żeby random niggaz dostał łomot?
Bo jeśli chodzi o mnie, to już pisałem :wink: .
W czym jest lepszy, hmmm pewnie w mma, co udowodnił już dwukrotnie, to że przez długie lata rządził w swojej kategorii w najmocniejszej wtedy organizacji, a rampage nawet jak już zdobył tytuł to ani razu go nie obronił.
Napisano Ponad rok temu
a rampage nawet jak już zdobył tytuł to ani razu go nie obronił.
Obronił. Pokonał Hendersona.
Napisano Ponad rok temu
ekhemm ile lat temu Wand to udowodnił i na jakim etapie kariery był wtedy Rampage? Która organizacja jest teraz najmnocniejsza? przypadkiem nie ta, w której Rampage pasek miał? :wink:Ktoś mi wyjaśni skąd ten podziw dla Wandy? W czym jest lepszy jako sportowiec od Jacksona? :-) Czy tak po prostu chcecie żeby random niggaz dostał łomot?
Bo jeśli chodzi o mnie, to już pisałem :wink: .
W czym jest lepszy, hmmm pewnie w mma, co udowodnił już dwukrotnie, to że przez długie lata rządził w swojej kategorii w najmocniejszej wtedy organizacji, a rampage nawet jak już zdobył tytuł to ani razu go nie obronił.
Kurna coraz bardziej chce mi się tej gali
Napisano Ponad rok temu
co wy tak Rampaga nie lubicie? dla mnie silva to oszołom który w każdej walce idzie na KO bez pomyślunku na dalszy rozwój walki. już skutecznie hendo, mirek i liddell pokazali że czas Axe Murderera dawno minął. jak dla mnie rampage przez KO w 1r
Myśle, że czas Silvy nie minął. Do walki z Mirkiem nakoksował się za mocno, chyba 103 kg ważył, to był kompletnie inny zawodnik bez dynamiki itd. A oglądając walke z Liddellem miałem wrażenie, że Silva chciał nie tyle co zjeść Liddella jak najszybciej, ale udowodnić wszystkim, że ma lepszą stójkę i stworzyć widowisko. Pare razy Liddell sie przewrócił, a Wanderlei nie rzucił się na niego. Hmm tak mi się jakoś wydaje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Eeee... ja jestem poza UFC calkowicie, ale shiet? Co to za akcja? o co chodzilo?Miejmy tez nadzieje ,ze na gali nie zabraknie najlepszego sedziego w UFC.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chyba nie tak dawno Gono vs Hardy na ostatnim Ufc;pheh dawno tą walke oglądałem bo nie kojarze tego, no ale był to z pewnością gong końca rundy
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
NABÓR DO SEKCJI BJJ/MMA. Gameness Team Poznań!
- Ponad rok temu
-
Ranking polskich zawodników MMA
- Ponad rok temu
-
Sengoku 6 Video(Bez spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
KUDO
- Ponad rok temu
-
walki m-1