hardcore trening gsp - musicie to zobaczyć !!!
Napisano Ponad rok temu
bym zapomniał , pierwszy raz zobaczyłem na mma rocks pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czytałem kiedyś, ze on ciągle wpieprza burgery w McDonaldzie itp. i na co ma tylko ochotę, chciałbym taki metabolizm mieć...
Napisano Ponad rok temu
To zobaczysz jak będzie wyglądał za 20 lat.Czytałem kiedyś, ze on ciągle wpieprza burgery w McDonaldzie itp. i na co ma tylko ochotę, chciałbym taki metabolizm mieć...
W przyrodzie nic nie znika, wszystko się odkłada :wink: .
Napisano Ponad rok temu
Ja mam takiCzytałem kiedyś, ze on ciągle wpieprza burgery w McDonaldzie itp. i na co ma tylko ochotę, chciałbym taki metabolizm mieć...
Napisano Ponad rok temu
A Ja go lubie, sympatyczny chłopak, a co do inteligencji to moze sie
tak wydawać bo kaleczy ten angielski strasznie.
Napisano Ponad rok temu
bo z quebecuA Ja go lubie, sympatyczny chłopak, a co do inteligencji to moze sie
tak wydawać bo kaleczy ten angielski strasznie.
Napisano Ponad rok temu
Co do inteligencji wiem że wykształcenie nie jest żadnym wyznacznikiem, lecz czasami daje nam powody do tego by kogoś nie nazywać głupkiem (nie każdy człowiek z ulicy potrafi biegle szprechać w trzech językach (może i czterech)). Jeśli George sprawia wrażenie hehe głupka to może dlatego że w luźny sposób podchodzi do różnych spraw. Myślę też, ze nie jest on zarozumiały, przynajmniej do tej pory nie natrafiłem na żadną jego wypowiedź która by na to wskazywała. Wręcz przeciwnie jak na człowieka o takich osiągnięciach i umiejętnościach jest on bardzo, ale to bardzo skromnym człowiekiem. Z niecierpliwością czekam na pojedynek GSP vs BJ w którym będę chyba kibicował dla narwanego BJ-a.
Napisano Ponad rok temu
i am not impressed by your performanceMyślę też, ze nie jest on zarozumiały, przynajmniej do tej pory nie natrafiłem na żadną jego wypowiedź która by na to wskazywała.
poza tym to wydaje sie byc spoko gosc. jeszcze rok czy dwa temu mieszkal z rodzicami. niezle jak na mistrza UFC niekiedy moze sprawiac wrazenie "white and nerdy" ale daje rade. w koncu karateka, nie?
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
raczej my performance. Właśnie to mi się u niego podoba że głownie ocenia swoje przygotowania. A przy porażce winni tylko siebie. Serra sie obraził właśnie dlatego że GSP powiedział w radiu że nie był na 100 % przygotowany na walkę . A co do twierdzeń o jego głupokowatości to błagam. Koleś jest jednym z najbardziej inteligentnych zawodników MMA . Do tego chyba najbardziej kulturalnych . Do dzisiaj pamiętam jak na początku swojej kariery w UFC odzywał się do Rogana po walce "Can you allowed my mr Rogan to say......"i am not impressed by your performanceMyślę też, ze nie jest on zarozumiały, przynajmniej do tej pory nie natrafiłem na żadną jego wypowiedź która by na to wskazywała.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
. Słyszałem że jeśli by sie odbyła to w specjalnej kategorii wagowej ale niech on trochę przytyje żeby bez zbijania wagi miał chociaż z dwa kilo więcej niż limit bo jak Silva się odwodni to w dzień walki będzie ważył ponad 10 kilo więcej
GSP mówił że normalnie waży w okolicach 84-85. Więc zrobienie wagi do walki z Andersonem to nie będzie problem
Napisano Ponad rok temu
I zdaje mi się, że to nie było agresywne, tylko coś w rodzaju "I`m not a chicken..."
Mógłby ktoś przypomnieć kiedy on to powiedział (impressed by your performance ) bo dał bym głowę uciąć (nie dałbym ale tak się mówi ) , że już to słyszałem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
raczej your performance :twisted:raczej my performance.
w octagonie po walce Hughesa, przed ich 2ga walka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylko Anderson waży na co dzień prawie stówkę
Jakby walka miała się toczyć zapewne była by w MW albo coś koło tego... Na pewno nie była by to walka Open Weight.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Akademia Sarmatia Trójmiasto - zapraszamy na treningi!
- Ponad rok temu
-
Fedor vs Randy ploteczki i marzenia
- Ponad rok temu
-
Gracie Barra Łódź - nowy nabór
- Ponad rok temu
-
Popek Rak znów w ringu
- Ponad rok temu
-
Koppenhaver i jego kolejne pomysły...
- Ponad rok temu
-
VATAHA - treningi MMA w Trójmieście
- Ponad rok temu
-
Copacabana Warszawa - nowy nabór od 15 września
- Ponad rok temu
-
No to wyszlo kto jest najwiekszym bucem....
- Ponad rok temu
-
Kolejny głodny Fedora... ;]
- Ponad rok temu
-
Sengoku 4 Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu