IV Polska Liga Shooto 27 września - Sochaczew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. i teraz nawet w wynikasz mnie nie podali.
Napisano Ponad rok temu
- 83 kg Adam Zając a nie Maciej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale z tą dyskwalifikacją to lekkie przegięcie. To było nie było zawody amatorskie, tu się ludziom wiele wybacza (za duże stężenie testosteronu itp.) więc można i chwile poczekać, tym bardziej, jeśli ktoś jeśli ktoś nazwisko przekręca. W końcu to nie jego na mate wołali
Kiedy będą zawody gdzie drabinka i godziny walk będą znane dzień wcześniej i nikt nie będzie musiał 3 czy 4 h siedzieć i zastanawiać się czy następna walka nie będzie jego
Napisano Ponad rok temu
Wtedy, kiedy minie czas, że większość zgłoszeń napływa właśnie dzień wcześniej a i tak na zawodach pojawia się kilkunastu-kilkudziesięciu zawodników nie zgłoszonych wcześniej. Kiedy organizatorów będzie stać, by spóźnialskim powiedzieć - sorry. Kiedy zgłoszeni wpłacą startowe w terminie. Wtedy można robić drabinkę dzień wcześniej. I rozpisać walki na godziny.Kiedy będą zawody gdzie drabinka i godziny walk będą znane dzień wcześniej i nikt nie będzie musiał 3 czy 4 h siedzieć i zastanawiać się czy następna walka nie będzie jego
Dziś lub jutro podam wiadomości na temat kolejnej Ligi. I zapewniam, że wyciągając wnioski z tej edycji, postaram się by były to wzorcowe zawody, pod każdym względem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-91 kg
Rafał Zawidzki (MMA Ostrów Wielkopolski) vs Michał Szuliński(Arrachion MMA Olsztyn)
Maciej Różański (Berserkers Team Stargard Szczeciński) vs Piotr Podolak (Arrachion MMA Olsztyn)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jest już pomysł na zwiększenie liczby sędziów, wszystko niebawem w topicu o V Lidze Shooto.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wtedy, kiedy minie czas, że większość zgłoszeń napływa właśnie dzień wcześniej a i tak na zawodach pojawia się kilkunastu-kilkudziesięciu zawodników nie zgłoszonych wcześniej. Kiedy organizatorów będzie stać, by spóźnialskim powiedzieć - sorry. Kiedy zgłoszeni wpłacą startowe w terminie. Wtedy można robić drabinkę dzień wcześniej. I rozpisać walki na godziny.
A może właśnie sposobem na zdyscyplinowanie maruderów jest twarda ręka organizatorów?
Jeżeli raz, jeden czy drugi kolega przejedzie 200 czy 300 km i okaże się, że skoro nie akceptuje pewnych ustalonych reguł nie może walczyć to zostanie mu wybór: następnym razem ogarnąć się na czas albo zrezygnować z walk.
Ponieważ w Polsce nie ma 100 zawodów w roku wybór wydaje się prosty. A jak nie będzie burdelu a profesjonalizm wszyscy będą zadowoleni i skończą się narzekania na organizację (teraz np. są utarczki, że ktoś wysłał maila a zgłoszenie nie doszło a wystarczy odsyłać potwierdzenie zgłoszenia). Bo do tej poty chyba wszystkie zawody kuleją przez drabinki i niestałe godziny walk. Ja się nie dziwie, że ktoś kto musi czekać i rozgrzewać się 4h wkurwia się i pomstuje organizatorów.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystkie zgłoszenia szły przeze mnie i zawsze wysyłam potwierdzenie zgłoszenia. Dla rozluźnienia atmosfery, zacytuję kilka "zgłoszeń":(teraz np. są utarczki, że ktoś wysłał maila a zgłoszenie nie doszło a wystarczy odsyłać potwierdzenie zgłoszenia). Bo do tej poty chyba wszystkie zawody kuleją przez drabinki i niestałe godziny walk. Ja się nie dziwie, że ktoś kto musi czekać i rozgrzewać się 4h wkurwia się i pomstuje organizatorów.
- mail z adresu, który pierwszy raz widzę na oczy i który nic mi nie mówi, z serii "superkiller300@costam.pl" o treści: "Siema Kimura, weź no mnie wpisz na to shooto"
kto to? w jakiej wadze? w jakiej klasie? junior, senior, kobita?
- witam, chciałbym wystartować w lidze shooto, ważę 78kg Zenon Kowalski
( junior? senior? klasa C? a może B?)
- zgłaszam się na ligę shooto, waga 83kg klasa C+
( kiedy odpisuję, że nie ma takie klasy póki co, trwa wymiana 10 maili, w których kolega namawia mnie, żebym go jednak wpisał do C+ )
- wysyłam zgłoszenie ( tu dane 3 kolegów ) - ja potwierdzam, wpisuję na listę
po 3 dniach dostaję maila - "a czy pozostali juniorzy też będą w wieku 17-18 lat?"
oczywiście, z treści pierwszego maila nie wynikało, że koledzy to juniorzy
i tak dalej i tak dalej.
Nie wszystkie zawody kuleją przez drabinki, dość przypomnieć zawody w Krakowie. Zawodnicy byli informowani z półgodzinnym wyprzedzeniem, że ich waga rusza. Wszystkie te uwagi niemniej jednak uważam za pożyteczne, zawsze staram się wyciągać z nich wnioski. Będzie lepiej, zobaczycie. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Szlifujcie formę na 29 listopada - będzie mocna impreza. Teraz mam urwanie głowy z ADCC, ale już pomału się szykujemy. Wkrótce pełne info. :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
K-1 GP Hawaii - Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
UFC 87 - wrażenia po walkach
- Ponad rok temu
-
UFC 87 - Video(Bez Spojlerów!!!)
- Ponad rok temu
-
K-1 World GP 2008 na Hawajach - wyniki
- Ponad rok temu
-
Cage Rage 28 - Powrót "Doktora"
- Ponad rok temu
-
Dream 6 wstępna rozpiska
- Ponad rok temu
-
o co chodzi z Tomkiem Drwalem?
- Ponad rok temu
-
Liga typerów Takedown - ostateczne wyniki!
- Ponad rok temu
-
UFC 87 Ropziska
- Ponad rok temu
-
Liga Typerów Takedown - UFC 87
- Ponad rok temu