Strefa Walki Łódź
Napisano Ponad rok temu
Treningi grupy początkującej ( Submission z elementami MMA) ruszają od WRZEŚNIA. Zajęcia prowadzi Maciej Studziński (purpurowy pas Bjj).
Grupa początkująca: wtorek- godzina 20:00
piątek- 18:00
Bjj: poniedziałek- godzina 20:00
środa- 20:00
czwartek- 20:00
Sobota- godzina 11:00 (wolna mata)!
Treningi odbywają się już w wakacje, więc gdyby ktoś chciał zobaczyć jak to wszystko wygląda zapraszamy. W okresie wakacyjnym zajęcia w poniedziałek, wtorek i czwartek o godzinie 20:00.
Chojny ul. Powszechna 15. Dojazd: autobusy- 52,62, 63, 70, 71, 75, 93 tramwaje: 5, 6 ,15
Serdecznie zapraszamy . Więcej info pod numerem tel 601-383-285 [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
jeszcze pytanie, jaki trener sprawuje opiekę merytoryczną nad nowym klubem?
Napisano Ponad rok temu
Klub zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie.
Najpierw stójka zapaśnicza i to w ilości morderczej.
Potem BJJ w bardzo fachowy sposób prowadził właśnie Maciek Studziński.
Dostał w ten weekend purpurę od Karola ...
Gdyby nie tak daleko ode mnie to jeździłbym na bank, ale i tak w sierpniu chyba ich będę nawiedzał.
Godzina dojazdu prawie ...
Napisano Ponad rok temu
Musze przyznać, że chyba to jest najlepszy jak na razie klub BJJ w Łodzi.
Fight Club na Widzewie tez jest okey, ale teraz mają przerwę wakacyjną.
Gracie Barra ćwiczą w jakiejś piwnicy przy Piotrkowskiej, warunki skandaliczne IMHO,
no ale atmosfera okey, tez kibice Widzewa
Berserkerzy wszystko okey, ale ta mata do karate i zbyt małe pomieszczenie ...
Generalnie to muszę przyznać, że jak ktoś chce poćwiczyć, to w każdym z tych klubów znajdzie kompetentnych ludzi i wszędzie jest z kim posparować. Atmosfera w porządku bez zbędnej napinki, co prawda bez tatuażu trochę się wyróżniałem, ale kiedyś trzeba będzie zrobić ten krok i kropnąć "Prawdziwi Łodzianie" na pół pleców
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlaczego na dół pleców?kiedyś trzeba będzie zrobić ten krok i kropnąć "Prawdziwi Łodzianie" na pół pleców
Napisano Ponad rok temu
Czy to tak znowu dużo? Ja podobnie dojeżdżam cztery razy w tygodniu. Jeśli klub jest tego warty - a z tego co mówisz, jest - to nie ma co psioczyć.Godzina dojazdu prawie ...
Napisano Ponad rok temu
z tym ze nie kazdy ma tyle czasu, zeby poswiecac dodatkowo 2 godziny na dojazd do/z klubu. zycieCzy to tak znowu dużo? Ja podobnie dojeżdżam cztery razy w tygodniu. Jeśli klub jest tego warty - a z tego co mówisz, jest - to nie ma co psioczyć.Godzina dojazdu prawie ...
Napisano Ponad rok temu
tak, ale ja pytałem, jaki czarny pas sprawuje nadzór merytoryczny nad StrefąKarol Matuszczak jest odpowiedzialny za wszystkie kluby noszące nazwę "Strefa Walki".
Napisano Ponad rok temu
tak, ale ja pytałem, jaki czarny pas sprawuje nadzór merytoryczny nad Strefą
Nie - pytales sie o trenera nie o czarny pas - czarny pas nie musi byc trenerem a trener niekoniecznie musi miec czarny pas 8)
Napisano Ponad rok temu
"W Polsce szefem wyszkolenia Brazylijskiego jiu-jitsu jest Karol Matuszczak, pełniący jednocześnie funkcję głównego instruktora w Klubie "Strefa Walki", a opiekunem Polaków Roy Harris."
z tego co wiem Roy ma czarny pas
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie zrozumiałeś. nadzór merytoryczny może mieć obecnie raczej już tylko czarny pas, zazwyczaj obecnie uznany zawodnik i/lub trener zza granicy, najczęściej z Brazylii. stąd pytanie o to, "jaki trener się opiekuje?" jest skrótem myślowym od "jaki trener z czarnym pasem zza granicy sprawuje opiekę merytoryczną i firmuje swoim nazwiskiem funkcjonowanie oraz nadawane pasy?".
tak, ale ja pytałem, jaki czarny pas sprawuje nadzór merytoryczny nad Strefą
Nie - pytales sie o trenera nie o czarny pas - czarny pas nie musi byc trenerem a trener niekoniecznie musi miec czarny pas 8)
Napisano Ponad rok temu
nie zrozumiałeś. nadzór merytoryczny może mieć obecnie raczej już tylko czarny pas, zazwyczaj obecnie uznany zawodnik i/lub trener zza granicy, najczęściej z Brazylii. stąd pytanie o to, "jaki trener się opiekuje?" jest skrótem myślowym od "jaki trener z czarnym pasem zza granicy sprawuje opiekę merytoryczną i firmuje swoim nazwiskiem funkcjonowanie oraz nadawane pasy?".
Zrozumiec zrozumialem - ale jest pewna zasada"uzyskanie wlasciwej odpowiedzi jest wynikiem zadania wlasciwego pytania"
Ktos kto siedzi dluzszy czas w BJJ (a nie jestes poczatkujacy) chyba wie pod kogo podlega Strefa Walki i Karol Matuszczak wiec po co w ogole zadawac pytania na ktore zna sie odpowiedź ?
Od takich glupich pytan na ktore znane sa odpowiedzi zaczynaja sie tylko dyskusje ktore linia przekazu jest jedyna i sluszna 8)
Napisano Ponad rok temu
nadzór merytoryczny może mieć obecnie raczej już tylko czarny pas, zazwyczaj obecnie uznany zawodnik i/lub trener zza granicy, najczęściej z Brazylii.
Sory za wtrącenie ale skąd to wziąłeś ??
Jakieś przepisy są czy co??
Napisano Ponad rok temu
Z zasady wyższe stopnie może w BJJ nadawać tylko czarny pas, lub brązowy z upoważnienia czarnego.Sory za wtrącenie ale skąd to wziąłeś ??
Jakieś przepisy są czy co??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
berserkers gold top team?
- Ponad rok temu
-
Bjj w Ekwadorze?
- Ponad rok temu
-
Łódź BJJ - trening w piątekwieczorem albo w sobotę