Skorumpowani; polski film walki...
Napisano Ponad rok temu
Między innymi występują:
Max Ryan
Oliver Guner
Jan Engert
Jerzy Trela
Mam nadzieję że film będzie będzie bez żenady...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tutaj w bardziej przystepnej wersji:
pzdr
Napisano Ponad rok temu
- [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
I chyba nic dobrego im z tego nie wyjdzie. Takie cuda na patyku bez dobrej fabuły. Dziwie się że mają kilku dobrych aktorów.
- Pozdrawiam J.
Napisano Ponad rok temu
Przyznam, że może być nawet ciekawie ale znając doświadczenie polaków w takich rodzajach filmów to ... mimo dobrej gry i dobrych intencji troche przestrzelili się z ambicją ...
Przyznam, że jesteśmy [my Polacy] w stanie zrobić dobry film akcji - ale nie z takimi ludźmi ...
Są plany nakręcenia dobrego filmu akcji, ze sztukami walk - typowymi dla kina zachodniego czy wschodniego - czy coś w stylu Cyborgów jakie kiedyś amatorsko nakręciliśmy ze znajomymi [dla przypomnienia link poniżej - zajmuje 240 MB ale warto]
Uwaga !!! filmik z przed 5 lat
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Cheetach pochwal się dokładniej który to będziesz ty? O ile to nie żart ; ]
A CYBORGS_BATTLE_ARENA to mimo nieciekawej fabuły i warstwy fabularnej ( nawet jak na amatorskie kino ) to pozycja kultowa w pewnych kręgach a ja od siebie dodam że sceny walki momentami lepsze niż w wysoko budżetowych produkcjach! Polecam zobaczyć.
Napisano Ponad rok temu
/Edyta/ Zeby nie bylo OT - nic nie wiem o Skorumpowanych, ale jezeli sie czegos dowiem to powiem
Napisano Ponad rok temu
Jeszcze raz powiem, że sceny walk można było o wiele lepiej zrobić - ale trudno - takich ludzi wybrali i niestety choreografie akurat wg moich gustów nie są najlepsze ... Choć z góry nie chce mówić, że są do dupy - zobaczymy jak to zmontują jeszcze - bo montaż może wiele zrobić w tej płaszczyźnie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Środowisko sportów walki (MMA?) zostanie zapewnie przedstawione jako rozrywka dla mafijnego podziemia, ale na szczęscie mistrz karate na usługach policji skopie wszystkim dupe
Chciałbym się mylić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
podobno ktos macha nunchaku ? wiesz cos wiecej ?
sensei Maciej Grubski :? 8)
ps. Maciej Grubski i Dariusz Bajkowski będą we dwóch .... ciiii więcej nie powiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak już powiedziałem troche przestrzelili zamiary ...
Napisano Ponad rok temu
Mi się już po zwiastunie odechciewa...
Wlasnie go obejrzalem. Tez juz mi sie odechciewa... Czemu to musi byc zrobione na odwal ?
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Urodziny JC
- Ponad rok temu
-
Festiwal Sztuk Walki Bercy 2008
- Ponad rok temu
-
Judo Video's Olympic Games Tokyo 1964
- Ponad rok temu
-
SPOILER: Mist, na podstawie S. Kinga
- Ponad rok temu
-
PZK
- Ponad rok temu
-
na wesoło
- Ponad rok temu
-
Police Story 1,2,3 BOX [DVD] PL
- Ponad rok temu
-
Najlepsze z judo
- Ponad rok temu
-
2H2H Hotter than Hot
- Ponad rok temu
-
Sztuki walki w starych dobrych filmach ;)
- Ponad rok temu