Crazy monkey ?....
Napisano Ponad rok temu
jest to "styl" czy sposób walki ktory podobno stosuje Rampage...przyklad zastosowania co o tym myslicie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jaki kicz 8Ono ciekaw wlasnie bylem czy to kicz jakis amerykanski cyz co;)
bierz sie za instróktażówki Kinga, świetnie zrobione, IMO bardzo realne, jedne z najlepszych video w klimacie jakie widziałem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to co jest "rewolucyjne" - jest na szkoleniowkach. troche jeszcze interesujacych detali i brudnego boksu, ktory mozna podlapac od Randy'ego (niekoniecznie szkoleniowki i seminaria - walki poogladac wystarczy). czytalem ostanio jakis artykul Rodney'a - albo pisze doktorat z filozofii albo za duzo jara. tak czy inaczej mozna se darowac.
Napisano Ponad rok temu
Nie. CM to nie jest garda, tylko cały system i taktyka walki. Łącznie z ofensywą. Na szkoleniówkach jest tylko ze 20% całosci.
O gardę mi chodziło, dlatego napisałem "ta garda"
zupelnie jak kung fu - tez techniki / taktyka wymyslone przez mistrza dla duzego i malego jednakie.
Zamiast "kung fu" wstaw boks, judo, bjj, muay thai, lub cokolwiek innego, a to zdanie dalej będzie miało tyle sensu co przedtem :-)
Napisano Ponad rok temu
Ja tam się nie upieram i nie jestem "wyznawcą" Kinga , ale jest kilka rzeczy poza starymi szkoleniówkami (on już od ponad roku czy dwóch na rynek publiczny nic nie wydaje) co jest warte uwagi.
Tyle, że on jest bardzo drogi i z tego powodu musiałem się rozstać...
Napisano Ponad rok temu
Inna sprawa, że mówił to na video ze Street Boxingu, a on rządzi się innymi prawami, niż MMA.
Napisano Ponad rok temu
tu masz pisanine Rodney'a (fragment) :
How do we then take these ideas and apply them to coaching and enhancing our ability to understand the games of sparring and rolling? My personal favorite that I believe embodies the ability to focus from objects to processes and relationships, from hierarchies to networks and from objective knowledge to contextual knowledge lies in a method applied by German poet and scientist Wolfgang von Goethe. Goethe used a process call Active Looking to study phenomenon. Active Looking comprises of four steps. This is how I have found the best way to use it in martial arts training and coaching:
Firstly I often take a seat somewhere where I can watch two of my clients spar or roll. I take a few seconds to relax and let go of any and all determination I may have to achieve a result of understanding the game as it unfolds in front of me. I simply just sit and look, with no judgments and no desired outcome. The process is detached.
... i wiecej takich "kwiatkow"
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
jak kto Gethego tak dobrze zna to nie dziwne ze pieronsko drogi
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
2 BILETY na K-1 EUROPE MAX 2008 GP 4. kwietnia
- Ponad rok temu
-
Najnowszy wywiad z Pawłem Nastulą
- Ponad rok temu
-
Showtime reality
- Ponad rok temu
-
Pytania do zawodników na K-1 Amsterdam !
- Ponad rok temu
-
Matt Hughes singing A Country Boy Can Survive
- Ponad rok temu
-
Walki dzieci-kontrowersyjna rozrywka Amerykanów(tytul z wp)
- Ponad rok temu
-
UFC FIGHT NIGHT 13 - filmiki z walk
- Ponad rok temu
-
UFC FIGHT NIGHT 13 - wyniki
- Ponad rok temu
-
TUF 7(Rozpiska&Spojlerownia)
- Ponad rok temu
-
BigTim odchodzi z UFC!